![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bullshit. Ai postat cea mai mare parte din bullshitul in cauza si pe threadul alalalt. De parca nu eram, cei interesati de viata publica a Bisericii, la curent cu aiurelile astea.
|
|||
|
|||
![]()
Eu o sa organizez o sinaxa care sa condamne sinaxa din Grecia. Dar inca nu m-am hotarat la ce otel sa organizez evenimentul, plus ca inca nu a inceput sezonul estival asa ca interesul e cam mic. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Adrian daca vii la otel, te las pe tine sa rostesti anatemele. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc, prietene. Vor fi cele mai scabroase și amenințătoare anateme din istoria umanității. Pînă și gheronul fugar din larvă va face preinfarct auzindu-le. :)))))
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tradare a Sfintilor Parinti si Ortodoxiei faceti!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
M-am consultat cu niste teologi si am aflat ca nu putem sa condamnam sinaxa pentru ca la sfarsitul sinaxei Sava a spus "Piua!"
S-a terminat! :) |
|
|||
|
|||
![]()
Io nu inteleg de ce ii zic astia "Sinaxa interortodoxa" cand puteau sa-i spuna "Marele Adevaratul si Sfantul Sinod Ecumenic nr. 8".
Ce atata falsa modestie?
|
|||
|
|||
![]()
Sinodul al 10 lea ca deja cred ca au fost 9 sinoade ecumenice. Remember Igor ?
![]() Pai unul din motivele invocate de aia ar fi ca au participat unii observatori catolici in Creta deci un asemenea mesaj le-ar da apa la moara si ne-ar afurisi inainte sa inchiriem otelul. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricum, stii ca lucrurile au luat-o pe aratura atunci cand Vulcanescu face parte din tabara celor echilibrati care ii acuza pe altii de zelotism. :D
|
|