![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este o dilema mare omul asta. Suntem ipocriti? Nu cred asta. Insa trebuie sa judecam omul exact cum am fost invatati: ce a facut bine si ce a facut rau. Binele lui Becali: pai este o lista lunga de bine... Raul lui Becali: a furat de cateva ori dar bine, suficient incat sa se ridice. Vrei sa fii judecator? Bine, atunci judeca tu mai bine ca noi si mai bine ca Hristos. Eu ti-as zice sa il lasi pe Becali lui Dumnezeu. Sunt mii de oameni care striga in fata lui Dumnezeu sa-l miluiasca pe "hot".... si asta e un lucru mare. Si da, mai bine un hot milostiv, decat mii de excroci nenorociti. Este unul dintre putinii care a mai si facut ceva. Nu ii scuz nimic din ce a facut si pentru care a fost si condamnat. Insa nu pot sa fiu ORBIT de raul facut de el si sa nu mai vad binele. Imi amintesc acum de o mama care PLANGEA de bucurie ca a primit de la fundatia lui becali 5000E pentru operatia copilului ei. Ti se rupea inima cand o vedeai ca si-a salvat copilul. Tie nu ti se rupe inima in cazul asta? Hot, hot, dar a impartit si la cei saraci. Pe Becali sa-l judece Hristos si oamenii care au fost miluiti de Becali. Rele si pacate avem toti. Last edited by gpalama; 18.04.2017 at 17:54:21. |
|