![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
 existat o sinaxa. Unii sunt de acord cu ce s-a discutat acolo, alții urmează linia sinodului din Creta. Pe mine mă interesează mântuirea. Sunt și eu precum Cetateanul turmentat al lui Caragale și intreb: ,,Eu cu cine votez?" Iar după vot, continuu sa caut argumente. Pentru mine. Suna egoist, dar așa e. De aceea, nu mă supăr ca unii au alta părere. Mă supăr ca intr-o tara majoritar ortodoxă parcă nu mai exista loc pentru ortodocsi! Mă supăr când văd prigoana pe fata a unor ortodocsi. Mă doare ca nu am cuvinte potrivite sa le aduc mângâiere, desi nu doar de cuvinte au nevoie cei rămași fără servicii ori cei alungati din manastiri. |
|
|
|||
|
|||
|
pentru tine nu e numai o discutie, pentru tine este si campanie. cand ai timp du-te la biblioteca academiei si citeste. au fost mii de cazuri identice cu al vostru, toti au disparut ca si cum n-au existat. vina caterisitilor este mare si evidenta, eu unul ma mir ca nu au fost exclusi inca din Biserica.
problema ta, Antonia, nu este credinta ta ci fanatismul tau. ps.sper ca la spovedanie, cand ai fost la nepomenitorul ala, n-ai uitat ce ai scris aici despre copil. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
numele. Iubirea lui Dumnezeu e sfintitoare, e Calea, Adevărul și Viata. Tu cât timp ai putea tine jăratic în mâini pentru Dumnezeu? Dacă scrii ca ,,vina caterisitilor este mare și evidenta", probabîl ca nu cunoști ortodoxia. Așa ca un raid pe la biblioteca iți prinde bine și ție. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu-mi zi ca mouse -ul de pe care nu-ti mai iei mana e jaratic la tine.
La asa "jaratic" asa "ortodoxie" Apropo, demonstratia aia cu caramida cu care te-ai laudat cand ne-o faci? Daca nu-ti iese, sa stii ca ne multumim si cu jaraticul. Numa' fa ceva ca de gura sparta ne-am saturat.
|
|||
|
|||
|
Citat:
de cunoscut ortodoxia n-o cunosc, uita-te un pic pe forumul asta. cati oameni atatea pareri si ce este mai grav e ca fiecare vine cu preotul lui care-i da dreptate in ce spune si, evident, gaseste suficiente citate biblice ca sa-si intareasca spusele. un singur lucru stiu ca trebuie sa fac, sa am incredere in episcop, el stie calea care trebuie urmata. punct. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu, Dumnezeu are nevoie de credinta ta iar credinta fara fapte moarta este.
Iar faptele dupa puterea fiecaruia, de la tine de ex. si a te opri din a face pe desteptul cand, evident, esti un habarnist, e prea mult sa ceri. Sa-ti dai viata pentru un principiu deja e s.f. in lumea ta e culmea cum sunt unii care nu ineleg ca un matz plin e tot ce ai nevoie sa fii fericit, nu-i asa? Pai de ce sa pui tata mana tu pe o carte sa pricepi ceva, intri pe forum si daca sunt doua pareri divergente a unor personaje derizorii gata, asta e credinta, sari ca dopul de sampanie ca tu ateul esti mai destept fata de toti, ce sa mai pui mana pe o carte sa vezi cum stau lucrurile, asta e pentru amatori.. Trolii adevarati nu se hranesc cu asa ceva
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 19.04.2017 at 02:10:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Mai mult, asemenea pareri ii dau apa la moara antoniei si altora. Nici nu visau ei sa fie comparati cu martirii, deja sa-i dai un ghiont unui ierarh a devenit un gest la fel de important ca a plati cu viata pentru o idee. :)
Vorba aia: https://www.youtube.com/watch?v=lcIsmvdL1Es Ce atatea principii ? Important e sa traiesti. Mai ales daca esti tanara si frumoasa. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ps.aline, tata, pe tine nu prea te duce capul, este? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Din punctul meu de vedere prefer sa vad binele si pozitivul intr-un om. Nu fac lobby pentru Becali, insa nu pot sa acopar lucrurile lui bune cu relele facute de el. In cazul asta chiar afirm ca cineva de Sus cu o balanta dreapta trebuie sa le judece. Stii de ce in ochii mei Becali are un plus? Pentru ca a construit multe biserici. Iar bisericile sunt un lucru imens, pentru ca acolo se mantuiesc suflete, sunt ceva de o valoare inestimabila. Nici eu nu il suport prea tare pe Becali pentru stilul sau personal absolut aberant si in afara echilibrului bisericesc. Insa asta este intre el si Dumnezeu. |
|
|
|||
|
|||
|
si mie imi pare foarte rau, te rog sa ma crezi. mai ales ca stiu ca am fost si nedrept. imi asum o mare carenta, sunt orgolios si uneori nu am motiv sa fiu, asta e... ce sa-i fac, e greu sa ma schimb, dar incerc chiar si la varsta asta.
|
|
|