![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai la metanii, fratilor, daca va pasa cu adevarat de ortodoxie! Si o Psaltire pe zi in post aspru, timp de 40 de zile! Propunerea ii apartine unui preot, nu mie. Nu orgoliul cuiva trebuie aparat, ci flacara credintei noastre ortodoxe! Daca in astfel de cazuri lucreaza Dumnezeu prin om, lucreaza bine. Daca lucreaza doar omul, greseste! Sa nu ne facem iluzii. atunci cand Dumnezeu Se retrage, locul Lui nu ramane liber, caci vine duhurile rele care ne influenteaza negativ. |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu, care credeam că o să mă bucur de ouă rosii si de cozonaci măcar până la Cincizecime! Din nou la Postul Mare?
|
|||
|
|||
![]()
Pai e usor sa pui pe altii la canoane. Daca ea ar fi facut asta, nu mai era pe aici :)
|
||||
|
||||
![]()
În plus aruncă o lumină sumbră asupra modului de viată al ortodocsilor, care parcă ar trebui să nu se bucure nici în zilele Învierii, ci să plângă tot timpul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E un soi de manipulare subtila pentru prosti, aia presupun ca cei care dau canoane din astea le tin chiar ei..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai, ca nu e musai sa te apuci de azi! Pregateteste-te sufletește pentru nevoință. Dacă ai chef, bineînțeles. Și dacă poți. Pana atunci, ai grija de glicemie! Apoi, exercițiile fizice au rostul lor! |
|
||||
|
||||
![]()
1. Pentru orice lucru este o clipă prielnică și vreme pentru orice îndeletnicire de sub cer.
2. Vreme este să te naști și vreme să mori; vreme este să sădești și vreme să smulgi ceea ce ai sădit. 3. Vreme este să rănești și vreme să tămăduiești; vreme este să dărâmi și vreme să zidești. 4. Vreme este să plângi și vreme să râzi; vreme este să jelești și vreme să dănțuiești. (Ecclesiastul 3, 1-4) Asta e calea ortodoxă, care aduce echilibru. După pocăință vine bucurie.
|
|||
|
|||
![]()
Tu aveai impresia că vorbești cu o ortodoxă? Cică trebuie să ne cunoaștem ortodoxia. Și dacă îi spui cum stă treaba, se face că plouă.
|
|