![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu toti trebuie sa facem ascultare de Dumnezeu.
Sf. Ierarh Iosif Mărturisitorul > Acatistul ![]() [COLOR=#CC0000]Sf. Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureș (24 Aprilie)[/COLOR] http://www.sfintiromani.ro/ro/pagina...acatistul.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intel inside, fraier outside, vorba aia.
|
|||
|
|||
![]()
Pe Korriban și Iokath, ce bine îmi pare! Dă Doamne să le vină la toți mintea la cap, și să se pocăiască, întorcîndu-se în Biserică!
http://prieteniisfantuluiefrem.ro/20...opului-eretic/ Răspopitul Staicu și toată aglutinarea care îi pupă...poala cațaonului Sava or fi turbînd în sinea lor. Sau mai bine zis, arhiconii de grad înalt sălășluiți în ei, specializați în schismă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Axios mitropolitului Streza!
|
|||
|
|||
![]()
Care ar fi strategia ta de lupta cu erezia? Acceptarea acesteia?
|
|
|||
|
|||
![]()
Diferentele de dogma dintre Biserica Rasariteana si Biserica Apuseana sunt zero pe langa paganismele si pietismele acceptate tacit in biserici.
|
|
|||
|
|||
![]()
Excelentă afirmație!
|
|||
|
|||
![]()
Care sunt acele paganisme si pietisme atat de mari? Eu nu am auzit pana acum. Cel putin ca fie acceptate de preoti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce legătură ai tu cu Ortodoxia? Din postări tale, reiese ca o trădezi sistematic. Atitudinea ta necesita pocăință. Ti-am postat acatiste ale unor sfinți marturisitori. Dacă ai fi ortodox, ar trebui sa iei aminte la viețile lor. Ei au înțeles ca trebuie sa apere ortodoxia. Tu ai inteles invers. Păcatul tău!
|
|