![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dar dimineata i se dezumflase ceva fata si n-a vrut cu niciun chip sa mearga. am mai stat acolo inca cateva zile, nu mai stiu exact, in total am stat o saptamana. ala s-a vindecat repede, la cateva zile de la intoarcere mai avea doar o buba mica unde fusese intepat. doctorul la care a fost in bucuresti i-a zis ca daca era alergic murea in 5 minute. chiar sunt tampiti, in cazul ala, printre medicamentele minune este si acest panthenol. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
După primele doze, cam după 10-15 minute a început să se tragă umflătura (luam doze din 5 în 5 minute, așa m-a sfătuit gazda care folosea apis). Eu habar nu aveam, neavând altă soluție am mers pe mâna gazdei. Am zis că ce pot să pățesc de la apă chioară. Trebuia să iau doze timp de o oră, dar câd am observat că se trage umfătura am renunțat să mai iau. |
|
|
|||
|
|||
|
in cazul ala, al arsurilor solare! am o colega care se "arde" in fiecare an :), dar i-am zis in urma cu cativa ani de panthenol si a avut o revelatie. :) pana atunci folosea tot felul de chestii homeopate, care o costau o gramada de bani si nici nu o rezolvau. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Singurul avantaj al homeopatiei: zero efecte secundare..dezavantaj: din pacate si alea primare tot pe acolo :)
|
|||
|
|||
|
Daca nu are riscuri atunci e clar ca ar trebui sa militam sa devina obligatorie. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca vrei un test obiectiv, intepati-va vreo 6 macar si tratati-va simultan, 3 cu "apis" 3 cu apa chioara "clasica", dar nici macar ala care da tratamentul sa nu stie ce v-a dat (il pregateste altul care nu da ochii decat cu cel care da tratamentul) - asta se cheama in limbaj stintific "test dublu orb" atunci sa vezi la cati si daca functioneaza de fapt.
|
|||
|
|||
|
După experința cu albina, le-am testat pe copii în cazul contuziilor, durerilor, a răcelilor, a stării generale de agitație etc... Nu am nevoie de alte teste. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
D'asta si "dublu orb" daca vrei sa fii obiectiv. Dar obiectivitatea nu e pe gustul tuturor pe cand "gandirea magica" este ceva innascut la fiecare individ..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.05.2017 at 11:51:57. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Este falsa ideea ca tratamentele homeopatice nu au reactii adverse. La doze mari si frecvent repetate pot induce patologie de remediu.