Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2017, 16:12:08
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
În anumite cazuri poate, în unele nu.

Când ți se umflă ochiul de nu mai vezi cu el, nu cred că se rezolvă cu comprese. Eu am luat apis și chiar a avut efect. Am fost obligat de împrejurări, eram la 30 de km de cel mai apropiat centru medical. Până atunci și eu spuneam că homeopatele sunt apă chioară, dar mi-a venit rândul să-mi tai din vârful nasului. :)

Uite că sunt tâmpiți, nu așa deștepți ca tine, care se vindecă și atlfel, poate cu o compresă de ceai sau cu unt de cocos sau iaurt. Sau când ai o criză de fiere bei apă caldă și apoi o ții numai pe lichide câteva zile sau iei un medicament de la farmacie și ai rezolvat problema. Fiecare alege ce consideră ce e mai bine pentru el.
eu nu am zis niciodata ca sunt apa chioara, eu evit tratamentul chimic cat pot de mult, dar de multe ori chiar sunt. treaba cu intepatura albinei e cu dus-intors, pentru ca nu stim in cate zile s-a dezumflat. in urma cu peste 20 de ani eram in delta si un amic a fost intepat in obraz de un barzaune d'ala imens, veninos. practic i s-a dublat fata, de fapt parea ca i s-a dublat tot capul. eram izolati pe o insula pe dunarea veche, pe langa letea. a avut si febra, fata incepuse sa i se invineteasca, jale mare. nu aveam la noi decat spirt medicinal si un plic de saprosan. l-am dezinfectat bine cu spirt si i-am pus pudra d'aia pe toata zona, urmand ca dimineata sa urlam dupa ceva barci de lipoveni sa ne duca la mila, de unde sa plecam spre crisan, unde era un dispensar.
dar dimineata i se dezumflase ceva fata si n-a vrut cu niciun chip sa mearga. am mai stat acolo inca cateva zile, nu mai stiu exact, in total am stat o saptamana. ala s-a vindecat repede, la cateva zile de la intoarcere mai avea doar o buba mica unde fusese intepat. doctorul la care a fost in bucuresti i-a zis ca daca era alergic murea in 5 minute.

chiar sunt tampiti, in cazul ala, printre medicamentele minune este si acest panthenol.
Reply With Quote