![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
eu cred tocmai contrariul, cred ca aceasta lege a fost data ca sa-i protejeze pe respectivii, indiferent cine ar fi ei, si ca nu are legatura cu statul de drept. cum am zis, nici nu cred ca exista o astfel de lege intr-o tara democratica.
|
|
|||
|
|||
![]()
.............................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 17:55:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iti repostez articolul: Art. 38 Competența curții de apel (1) Curtea de apel judecă în primă instanță: a) infracțiunile prevăzute de Codul penal la art. 394-397, 399-412 și 438-445; b) infracțiunile privind securitatea națională a României, prevăzute în legi speciale; c) infracțiunile săvârșite de judecătorii de la judecătorii, tribunale și de procurorii de la parchetele care funcționează pe lângă aceste instanțe; d) infracțiunile săvârșite de avocați, notari publici, executori judecătorești, de controlorii financiari ai Curții de Conturi, precum și auditori publici externi; e) infracțiunile săvârșite de șefii cultelor religioase organizate în condițiile legii și de ceilalți membri ai înaltului cler, care au cel puțin rangul de arhiereu sau echivalent al acestuia; f) infracțiunile săvârșite de magistrații-asistenți de la Înalta Curte de Casație și Justiție, de judecătorii de la curțile de apel și Curtea Militară de Apel, precum și de procurorii de la parchetele de pe lângă aceste instanțe; g) infracțiunile săvârșite de membrii Curții de Conturi, de președintele Consiliului Legislativ, de Avocatul Poporului, de adjuncții Avocatului Poporului și de chestori; |
|
|||
|
|||
![]()
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 17:54:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tampeniile cu statul secular sunt pomenite taman de aia care n-au habar de ceea ce inseamna democratia si egalitatea in fata legii. |
|
||||
|
||||
![]()
Îhî. Am o problemă dacă-ți zic, de ex, că președintele nu e egal cu mine-n fața legii?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar si aici cred ca in romania se face abuz de lege, in favoarea alesilor. |
|
|||
|
|||
![]()
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 17:54:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de fapt tu nu intelegi. este un fapt ca acele categorii de cetateni sunt tratati altfel, da? nu este firesc acest lucru. ps.iar vorbesti despre ipoteze, poate nu stii ce inseamna... |
|