![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E indicat sa urmariti(nu doar dvs) o conferinta, "Evolutia vietii in univers"(1h30min), a preot. George Coyne, astronom american care a lucrat ca sef la Observatorul astronomic al Vaticanului. https://ca.video.search.yahoo.com/vi...=yhs-fh_lsonsw Mai este una, pe care n-am urmarit-o, dar care are un nume extrem de incitant:"Noi toti suntem facuti din praf(stelar)"-15min. Pe la min 8 spune ca "suntem facuti dintr-o a 3-a generatie de praf stelar; asta este un fapt stiintific". https://ca.search.yahoo.com/yhs/sear...p=George+Coyne
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 26.06.2017 at 22:56:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ipoteza cu extraterestrii e tot un fel de ipoteza creationista, dar mie mi se pare inferioara creationismului clasic pt ca nu da un raspuns ci doar amana raspunsul trimitandu-ne in final sa gasim raspunsul in alte teorii.Daca suntem creatia extraterestrilor, acei extraterestri cum au aparut?Daca si ei sunt creatia altor extraterestri, atunci repetam intrebarea pana ajungem la niste extraterestri primordiali care au aparut ori din cauze naturale (au evoluat dintr-o specie inferioara) ori din cauze supranaturale (Dumnezeu a facut primul extraterestru din tarana extraterestra si a suflat peste el suflare de viata). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Creatie versus evolutie | vladstejaru | Dogmatica | 721 | 20.10.2012 00:48:42 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|