Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.07.2017, 14:03:11
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Repet, jocurile pe calculator au acelasi efect ca si drogurile. Te baga in transa. Nu te construieste. Cand socializez cu oamenii ai sansa sa legi prietenii si sa dezvolti virtuti. Inveti sa ai rabdare cu oamenii care iti displac sau sa ajuti pe altii. Sa imparti o ciocolata sa spui o vorba buna, sa dezbati . Realitatea asta e mantuitoare. Statul in fata monitorului dezvolta lenea si nepasarea. Intradevar, stimuleaza imaginatia dar nu te construieste intelectual. Invata eventual niste softuri care ar putea pe viitor sa iti aduca un venit. Foto, video, audio, proiectare, web design. Sunt niste salarii enorme in domeniul IT.

Pentru jocuri, ti-am zis...o medie de 2 ore pe zi e suficient. Eventual cand ai o zi libera si e urat afara si nu ai nimic de facut, poti sa iti faci valu`. Si evita jocurile sadice.
Reply With Quote
Vechi 10.07.2017, 15:11:59
SerOund SerOund is offline
Member

Data înregistrării: 09.07.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Repet, jocurile pe calculator au acelasi efect ca si drogurile. Te baga in transa. Nu te construieste. Cand socializez cu oamenii ai sansa sa legi prietenii si sa dezvolti virtuti. Inveti sa ai rabdare cu oamenii care iti displac sau sa ajuti pe altii. Sa imparti o ciocolata sa spui o vorba buna, sa dezbati . Realitatea asta e mantuitoare. Statul in fata monitorului dezvolta lenea si nepasarea. Intradevar, stimuleaza imaginatia dar nu te construieste intelectual. Invata eventual niste softuri care ar putea pe viitor sa iti aduca un venit. Foto, video, audio, proiectare, web design. Sunt niste salarii enorme in domeniul IT.

Pentru jocuri, ti-am zis...o medie de 2 ore pe zi e suficient. Eventual cand ai o zi libera si e urat afara si nu ai nimic de facut, poti sa iti faci valu`. Si evita jocurile sadice.
Eu vreau sa lucrez la o companie de jocuri ca Ubisoft sau EA Games ,se castiga bine pentru munca ce o vreau eu (4000 ron).
Reply With Quote
Vechi 10.07.2017, 15:17:23
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit Glume de gameri

I: - Ce ai facut la bac?
R: - Imi dau respawn in toamna.
Reply With Quote
Vechi 12.07.2017, 18:31:00
SerOund SerOund is offline
Member

Data înregistrării: 09.07.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
I: - Ce ai facut la bac?
R: - Imi dau respawn in toamna.
Buna gluma ,pacat ca suna ca o bataie de joc la adresa mea :| De ce trebuie musai sa credeti ca unul care se joaca ,se joaca non-stop?
Reply With Quote
Vechi 20.08.2017, 14:05:55
leaveu leaveu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.07.2015
Locație: Bucuresti
Implicit

Ma mir ca nimeni nu a observat filmele anime cu harem. Ia spune-ne prietene ce fel de desene sunt alea cu harem?
Reply With Quote
Vechi 21.08.2017, 00:12:43
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de leaveu Vezi mesajul
Ma mir ca nimeni nu a observat filmele anime cu harem. Ia spune-ne prietene ce fel de desene sunt alea cu harem?
E cat se poate de logic sa nu le observ daca nu le caut si nu dau "clik". Tu cum de le-ai observat?

Ele n-au clik daca tu nu le dai.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 21.08.2017 at 04:54:54.
Reply With Quote
Răspunde