Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2017, 15:45:48
Lumi27 Lumi27 is offline
Member

Data înregistrării: 19.08.2013
Locație: Focsani
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Pe langa asta e nevoie sa-ti reconsideri atitudinea de dispret fata de doctorita pe care o acuzi de coruptie numai pentru ca tu nu ai posibilitati de a da mita. Daca ai avea posibilitati, ai da?

10. Dar pentru ce judeci tu pe fratele tau? Sau pentru ce dispretuiesti tu pe fratele tau? Caci toti ne vom infatisa inaintea scaunului de judecata al lui Hristos.(Rom14,10)
Clar nu aș da. Și nu doar pentru că nu am posibilitatea. Nu simt neapărat dispreț pentru medici , pentru că noi oamenii i-am învățat cu "atenții". Însă învățul are și dezvăț.
Dispreț am pe "teoria" nu dai nu primești.
Mentalitatea comunistă nu a dispărut nici măcar după 27 de ani.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2017, 19:02:52
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lumi27 Vezi mesajul
Clar nu aș da. Și nu doar pentru că nu am posibilitatea. Nu simt neapărat dispreț pentru medici , pentru că noi oamenii i-am învățat cu "atenții". Însă învățul are și dezvăț.
Dispreț am pe "teoria" nu dai nu primești.
Mentalitatea comunistă nu a dispărut nici măcar după 27 de ani.
"Nu dai, nu primesti" se gaseste si in ceruri: nu primesti binecuvantare daca nu te inchini.
Ai grija cu dispretul, e paguba mare cu el.
Daca tu esti pusa in situatia lui Iisus ce faci?

Nu e mentalitate comunista, ci foarte omeneasca; peste tot o gasesti, chiar si acolo unde nu a fost comunism. Tu aveai 8 ani cand comunismul a cazut, mi-e greu sa cred ca aveai habar cum e fara comunism.
Acum e fara comunism si firea omeneasca a fiecaruia dintre noi se exprima cum vrea fiecare dintre noi.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 18.07.2017, 19:51:58
Lumi27 Lumi27 is offline
Member

Data înregistrării: 19.08.2013
Locație: Focsani
Religia: Ortodox
Implicit

Aveți dreptate trebuie să reflectez mult asupra acestui subiect. Nici nu se pune problema să mă pun în locul Fiului Lui Dumnezeu. Ce a făcut EL e supraomenesc.
Reply With Quote
Răspunde