Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2017, 22:07:22
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiuran Vezi mesajul
Depinde de nivelul de cunoastere. Ce intelegi tu prin pamant? Eu de exemplu iti voi spune foarte sigur ca te-ai nascut din pamant. Poti sa ma contrazici? Toate fiintele cu trup se nasc din pamant. Deci asta cu 'infantile', 'rizibile'...
Aveti si nu avetidreptate. E incredibil pina unde unde poate merge subiectivismul uman, doar pentru apararea propriei credinte. Aia credeau literalmente ca broastele provin din mil. Teoria, cu iz magico-religios, a generatiei spontane, a fost "mainstream" in acei ani. Lasa ca orice baiat de la tara, taran sau nobil, care stia sa observe natura, putea explica cum se reproduc acele simpatice creaturi, dar deh, daca, sa zicem, episcopul Vasile din Capadocia nega realitatea intr-o predica, toata lumea cadea pe spate, ca de, ala e episcop: eroarea tipica a "argumentului autoritatii".

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Cele trei virtuti "pline de putere" florin.oltean75 Generalitati 1 28.02.2012 21:18:14
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42