![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
7. Când căile omului sunt plăcute înaintea Domnului, chiar și pe vrăjmașii lui îi silește la pace.(Pildele lui Solomon16,7) Nu conteaza ca te rogi zilnic de 2 ori, conteaza ca iti sta mintea la fete toata ziua si asta te aduce in pragul nebuniei. Apoi, se pare ca tu te "epuizezi" in 2 saptamani si nu doar ca nu mai esti interesant pentru fete, insa devii chiar "nefrecventabil" si motivele n-ar trebui sa la cauti altundeva, ci in tine. Eu cred ca tu esti prea mandru de tine deoarece cauti sa crezi ca altcineva e de vina pentru ce ti se intampla tie, iar tu in nici un caz din moment ce tu faci "tot "ce-i place lui Dumnezeu. Chiar daca te rogi zilnic, poate ca n-o numai faci din credinta, ci si din "obligatia" pe care ti-a strecurat-o in minte dorinta de a te preamari pe tine ca bun credincios. Spune sincer: cand ai facut ultima spovada? De ce te rogi zilnic doar de 9 ani? Inainte cum era, de ce nu te rugai? Faptul ca tu ai refuzat-o pe cea care apoi te-a blestemat, ma cam lamureste de "calitatea" ei, dar si de anturajul tau, din pacate; mama ta stie ce prieteni ai?
|
|||
|
|||
![]()
Nu am citit chiar toate comentariile celorlalti insa te sfatuiesc sa consulti un psiholog. Poate sa te va ajuta sa te cunosti mai bine, sa descoperi unde gresesti. Studiaza-te un pic pe tine insuti, vezi daca problema e la tine sau la ceilalti.
Incearca sa vorbesti cu Dumnezeu, fie in fiecare seara, fie la biserica. Roaga-te mult. Dumnezeu nu e razbunator, doar ca asteapta un semn de la noi. Last edited by Lumi27; 28.07.2017 at 19:19:47. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum iti dai seama ca ti s-au facut farmece sau esti blestemat? | ghetsimani | Generalitati | 41 | 14.03.2013 08:06:28 |
Cine este blestemat trebuie sa binecuvanteze pe cel ce l-a blestemat | spre_rasarit | Vrajitoria | 13 | 28.02.2012 01:25:19 |
Omul blestemat ! | adrian_b | Vrajitoria | 10 | 16.09.2011 19:38:25 |
ce sa cred? | camiluncan | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 18.07.2009 23:17:59 |
DE CE A FOST HAM BLESTEMAT | Laurentiu | Generalitati | 8 | 18.08.2007 13:03:42 |
|