![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
De aici și până la tot felul de păcate, fermecătorii și chestii fioroase e cale destul de lungă, e păcat să crezi că farmecele îți împiedică reușita în viață sau să te îmbolnăvești de superstiții. Mai bine s-ar fi zis că cine se spovedește și se împărtășește cu cercetare și maximă cuviință nu are a se teme de fermecătorii și altele, e mai importantă atenția la viața duhovnicească decât tot felul de spaime privind farmecele,vrăjile, deochiul.
|
|||
|
|||
|
nu mia fost frica niciodata de blesteme...si nici nu mam dat batut in viata.....am bun simt am suflet destul de mare am ajutat multa lume cu tot ce am putut,muncesc...dar nu pot crede ca se intampla asa ceva...chiar acum 3 zile vorbeam cu o fata fix identic dupa 3 zile nici macar la telefon nu mai mia raspuns si la nimic....nu am o problema psihica nu sunt orb....chiar stiu ce inseamna o relatie....am avut am stat cu o fata 3 ani jumate...de atunci a inceput sa se intample tot...si cum spun baietii de mai sus nu am facut escrocherii sau sa pacalesc pe cineva
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oare te-ai simtit pacatos si de aceea ai renuntat la ea? Poate ea ar fi dori sa se marite si de aceea a stat cu tine, iar tu i-ai inselat asteptarile alungand-o. Ai spovedit asta la duhovnic? Citat:
Nu miroase a bine." 3. Căci de se socotește cineva că este ceva, deși nu este nimic, se înșeală pe sine însuși.(Gal6,3) Eu am impresia ca nu te cunosti pe tine. Oare ai un duhovnic? Cand ai vorbit ultima oara cu el? P.S. Daca nu raspunzi la intrebarile astea lorest o sa creada ce vrea el; daca raspunzi o sa creada ce vrei tu.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 30.07.2017 at 01:57:52. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
.............................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 19:02:10. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cum iti dai seama ca ti s-au facut farmece sau esti blestemat? | ghetsimani | Generalitati | 41 | 14.03.2013 09:06:28 |
| Cine este blestemat trebuie sa binecuvanteze pe cel ce l-a blestemat | spre_rasarit | Vrajitoria | 13 | 28.02.2012 02:25:19 |
| Omul blestemat ! | adrian_b | Vrajitoria | 10 | 16.09.2011 20:38:25 |
| ce sa cred? | camiluncan | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 19.07.2009 00:17:59 |
| DE CE A FOST HAM BLESTEMAT | Laurentiu | Generalitati | 8 | 18.08.2007 14:03:42 |
|
|