Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2017, 10:47:38
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenoirmiro Vezi mesajul
Doamne ajuta ,

As fi vrut sa întreb cum poate fi găsit partenerul de viață /viitorul soț - cu aceleași valori creștin ortodoxe-în zilele noastre.Dacă are cineva niște sfaturi as aprecia. Nu doresc sfaturi despre rugăciuni acestea le stiu de la duhovnic și din cărți. De asemenea nu cred ca trebuie doar sa te rogi și atât pentru ca oamenii nu apar la ușă. Eu am 30 de ani. Lucrez. Viața mea e intre serviciu și acasa. Și duminica la biserica. Am fost în studenție în asociații am făcut voluntariat etc.La baruri și discoteci nu merg evident.Chiar nu îmi dau seama cum poate fi cunoscut cineva în vederea căsătoriei. Am încercat site.uri de matrimoniale dar acolo se cam caută altceva. Nu prea știu ce sa mai fac.As aprecia sfaturi oneste fără critici dacă se poate.
Dar de exemplul, printre cunoscutii dumneavoastra, sau printre colegii de serviciu, nu ati intalnit pe nimeni care sa va placa si sa aibă acceleasi principii, aspiratii, pasiuni, etc comune ?

Tinand cont de faptul ca este important ca intre viitorii soti sa existe si aspiratii, principii, preocupari , pasiuni si in general activitati comune, o solutie ar putea fi participarea la diverse evenimente culturale sau sportive- care va plac dumneavoastra- deoarece de obicei la astfel de evenimente participa multi oameni, care au preocupari si pasiuni comune!

Sau exista diverse asociatii a tinerilor crestini-ortodocsi, unde ati putea cunoaste pe cineva.

Important este sa nu disperati, sa aveti incredere in Dumnezeu, si sa fiti constienta ca nu sunteti cu nimic mai prejos decat alte persoane, si ca si dumneavoastra meritati sa fiti fericita si sa va intemeiati o familie!

Cat despre problemele de care a-ti amintit ca le-ati avut in trecut, important este sa mergeti inainte si sa va ganditi la viitor.

Din pacate unii colegi de forum au spus diverse pareri sau presupuneri legate de aceste probleme, ceea ce nu cred ca este un lucru bun si corect, deoarece numai dumneavoastra puteti sti ce a fost cu acele probleme!

Atata timp cat un om nu a comis fapte antisociale sau infractionale deosebit de grave, nimeni nu are dreptul sa-l judece!

Oricum, sa va ajute Dumnezeu sa realizati ceea ce va doriti, deoarece dorinta dumneavoastra- de a gasi un viitor sot- este absolut normala si de apreciat!
Reply With Quote

Tags
casatorie