Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2017, 12:49:50
lidiap's Avatar
lidiap lidiap is offline
Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Locație: brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Astazi implinim 10 ani de casnicie. In alte conditii sarbatoream macar cu un pahar de suc. Insa, cu voia Domnului azi va veni parintele sa faca sfestanie in casa, la solicitarea mea, daca tot m-am inhamat la o treaba. Nu stiu daca va veni si sotul razvratit pe viata si pe Dumnezeu, dar stiu sigur ca la sfarsitul canonului cumva apele se vor linisti. Imi spun mereu cand ma rog" faca-se voia ta Doamne". In sinea mea sunt convinsa ca drumurile ni se vor desparti oarecum definitiv, ramane totusi tatal copilului si va trebui sa se implice in crestere si educare, insa sunt sigura ca voi fi mai linistita si mai puternica sa o iau de la capat. Cred ca de asta am nevoie, de liniste si sanatate trupeasca si mintala. Ascultand cuvintele de invatatura ale parintilor am inteles ca numai dragostea tine impreuna familia. Acest sentiment nu-ti da voie sa gresesti pentru ca esti constient ca celalalt va suferi.
Reply With Quote

Tags
casatorie