![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe bune, thread-ul ăsta e o încântare, patologii din ce în ce mai diverse (nu vorbesc de dumneavoastră).
|
|||
|
|||
![]()
Si eu m-am contrazis de cateva ori cu Igor, pentru ca spunea lucruri gresite. Dar e un lucru gresit sa isi bata joc cineva si sa jigneasca o persoana din aceasta cauza.
|
|
|||
|
|||
![]()
Lupul moralist.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Intreb si eu mai stie cineva ceva de Igor, pe unde umbla si cu cine se cearta acum?
Oare ce viata are acum in Atos? Acolo zicea ca se duce? Sau o fi din nou pe meleaguri romanesti. |
|
||||
|
||||
![]()
Îmi pare rău că am râs, n-ar fi trebuit.
"Mergeți și propovăduiți Evanghelia. Dacă va fi nevoie, folosiți și cuvintele." Last edited by Bucuriepedrum; 02.10.2017 at 19:33:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e vorba doar de ras, mai mult de cuvantul "patologii".
|
|
||||
|
||||
![]()
Eh, acolo îmi dau dreptate mie (tocmai de aceea reacția mea a fost nepotrivită, nu se cădea să râd).
|
||||
|
||||
![]()
Spune tu ca il consideri pe Remus a fi perfect normal.
In alta ordine de idei, daca a ajuns la manastire la muntele Athos, poate ii e mai bine acolo.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Va recomand acest filmulet despre, monahismul ortodox. Este subtitrat in limba romana!https://www.youtube.com/watch?v=CjvoQzoLAl4&t=522s
Veti vedea cat de departe santem noi cei care cautam duhovnici pe net. Cei care cautam minuni stand in fotoliu acasa. Cei care nu facem NIMIC niciun efort de a intelege macar ortodoxia...dar asteptam sa se faca o minune in viata noastra. Si daca ea nu se produce...de vina este Domnul.... |
|