![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Aoleu, unde am nimerit?
Să-mi spună și mie cineva care sunt ereticii, cei ce s-au rupt sau cei care au rămas. Să știu măcar cum mă prezint la întâlniri.
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Iuga Sofia , mergi fără rețineri la un psihiatru și urmează cele prescrise de el , fără rușine, acum când se mai poate ceva face pentru tine !
Sănătate!
|
||||
|
||||
|
chiar ca nu eu am scris articolele ,eu doar am indicat linkurile.Si daca pe mine ma consideri nebuna ,atunci pe autorii lor cum ii consideri??/Adevarat ca suntem spre sfirsitul timpurilor pt ca ortodocsii care se duc la biserica, se spovedesc regulat sunt considerati nebuni de altii care poate se considera ca ar fi intregi la minte!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
ereticii spun sfintii parinti ca sunt cei care s-au exclus din biserica datorita ereziei facind schisma ,in acest caz ierarhii nostrii.
Erezie=credinta religioasa care se indeparteaza de la dogmele bisericii de care apartine credinciosul;[COLOR=#111111] schimbarea oricit de mica a unei dogme.aderarea la o invatatura gresita pe care sfinta biserica nu o propovaduieste..[/COLOR] Eretic=sustinator al unei erezii Apostazie=renuntare publica la o credinta,la o conceptie.2.revolta impotriva stapinirii[adica impotriva lui Dumnezeu.] Apostat=persoana care a renuntat public la o anumita credinta religiosa sau la convingerile avute Comuniune=[COLOR=#111111] legatura trainica,unire strinsa,solidaritate[in acest caz a preotilor cu ierarhii pe care ii pomenesc].[/COLOR] [COLOR=#111111]Anatema[/COLOR][COLOR=#111111]=osindire a cuiva de catre biserica,afurisenie[/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Am inteles sfinte parinte, ramai matale cu 'biserica' ta fara ierarhi, noi ne descurcam si fara cei ca tine.
|
||||
|
||||
|
Citat:
[/COLOR] [COLOR=#2A2A2A]: „Mulți dintre arhierei și din cei sfințiți nu se vor mântui, ci se vor munci cea mai mare parte dintre aceștia” (Cuv. 3 la Fapt. Apost[/COLOR] [COLOR=#2A2A2A] [/COLOR] [COLOR=#2A2A2A]DECI cine doreste sa-i urmeze ...e liber.... [/COLOR]