![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi el nu e aglutinat. E acrestinat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici vorbim doar de mantuire care inseamna sa nu ajungi in Iad dar e mai mult decat sa nu ajungi in Iad - paradoxal, nu? Deci daca iti propui doar sa ratezi Iadul la mustata, cam risti sa cazi in el..
|
|||
|
|||
![]()
Si crezi ca l-ai increstinat cu sentinta asta sau doar ai mai dat drumul putin la presiune?
|
||||
|
||||
![]()
Pff... Eu nici nu-mi propun să ratez Iadul - că nu prea mă văd în stare să-l evit -, vreau doar să trăiesc ca și când aș merita Raiul.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Hai că nu se știu de două zile.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ținta este greșită. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici un om nu e in stare sa rateze Iadul, daca o face totusi cineva, e de la Dumnezeu dupa masura in care se deschide fata de El si desigur, inseamna sa mai renunte la una alta, obiceiuri proaste, ambitii aiurea, etc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu știu că nu pot, mereu o dau în gropi. Bine, nici nu deznădăjduiesc, esențială e lupta, nu biruința. Iar dacă moartea mă va prinde luptând cu răul din mine, în ochii mei voi fi câștigat. Și mi-e arhisuficient, indiferent ce mă așteaptă dincolo.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Protestanții însă, probabil, au putin mai multa dreptate.Sufletul oricărui tigan are exact aceeași valoare cu al tau. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ecumenismul | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 15.04.2014 21:26:13 |
Catolicismul si ecumenismul | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 115 | 18.08.2013 20:21:58 |
Ecumenismul | MadalinS | Generalitati | 0 | 30.09.2007 04:12:34 |
Ecumenismul | IonelaCristina | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 03.04.2007 17:46:17 |
|