![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar dupa conceptii tu ai aderat deja la un grup. Tot ce spui tu tine de conceptiile ecumeniste mai liberale (adica toate cultele sunt la fel de bune) si new age (toate religiile sunt cai). Exista si un grup (care sustine cocneptiile crestine) care nu este afiliat niciunui cult, am vorbit mai demult cu cineva dintr-un astfel de grup.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa incerc totusi: daca un ortodox cat de cat citit si influent, ba poate chiar si preot, se converteste la Hristos si trece la penticostali nu e un lucru rau insa nici cel mai bun. Cel mai bine ar fi sa ramana la ortodocsi si sa lucreze intru convertirea multora. Ce sa caute la penticostali? Aia deja sunt convertiti, in majoritate covarsitoare. Sa ramana la ortodocsi, aici e cu adevarat de lucru. Deci, eu il iert daca se pocaieste si ramane in ortodoxie. De fapt il iert oricum, dar asa mi-ar placea. Last edited by Penticostalul Traditional; 27.10.2017 at 19:14:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu tot un crestin adevarat raman, fie ca trec la ortodoxie, fie ca stau in BP. Insa nu vad niciun motiv sa trec la ortodocsi. Din locul in care sunt, pot influenta multi penticostali. Ortodoxia si penticostalismul au foarte multe doctrine asemanatoare (au desigur si deosebiri semnificative) insa diferenta uriasa nu sta in invatatura ci in trairea ei. In timp ce in BO 80% din credinciosi nu isi practica credinta, in BP raportul este invers. |
|
||||
|
||||
![]()
Crezi? Eu nu am auzit nici un sfant in ortodoxie sa spuna asa ceva despre sine,deci tu esti intr-o bisericuta foarte diferita de ortodoxie pentru ca esti influentat de alte duhuri decat cele din ortodoxie.Exact acele duhuri care lupta cu ortodocsii si ii fac sa cada in diversele patimi vazute si nevazute pe tine te fac sa crezi ca esti crestin adevarat.Desfranatii si hotii se smeresc si se indreapta dar tu...esti crestin adevarat.
|
||||
|
||||
![]()
Ți-au murit lăudătorii, minunatule?
|
|||
|
|||
![]()
Nu, e deformare profesionala, de la "Sola Scriptura" se trage :)
|
|||
|
|||
![]()
Da' ce v-ati suparat asa tare, fratiorilor?
A fi un crestin adevarat inseamna a iti vedea mereu neputintele si a depinde in permanenta de harul lui Dumnezeu. In ortodoxie a te considera crestin adevarat e un pacat si a te considera crestin eretic, o virtute? Btw, voi va credeti crestini falsi? Nu ca as tine neaparat sa va contrazic din toate puterile, da'... Last edited by Penticostalul Traditional; 27.10.2017 at 22:16:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Sfântu-le care ești tu.
|
||||
|
||||
![]()
PT, eu nu prea îndrăznesc să mă numesc creștină, analizându-mi viața. Dar mă bucur că tu ești în relații bune cu tine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau poate, in urma analizei, ceva (un singur lucru) trebuie schimbat. Repede. Duhul Sfant e ajutorul nostru. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ecumenismul | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 15.04.2014 21:26:13 |
Catolicismul si ecumenismul | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 115 | 18.08.2013 20:21:58 |
Ecumenismul | MadalinS | Generalitati | 0 | 30.09.2007 04:12:34 |
Ecumenismul | IonelaCristina | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 03.04.2007 17:46:17 |
|