![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
eu cand citesc ceva despre copii abuzati innebunesc, asa ca am cautat stirea;
-Ministrul francez al JustiÈiei a declarat luni că vârsta de 13 ani âar putea fi stabilităâ ca vârstă minimă pentru consimÈământul sexual. Un tribunal penal din departamentul francez Seine-et-Marne a achitat marÈea trecută un bărbat acuzat că a violat o fetiÈă de 11 ani, apreciind că nu a existat âconstrângereâ. Decizia a stârnit un scandal uriaÈ în FranÈa. Astfel, a fost relansată dezbaterea privind necesitatea de a stabili prin lege o vârstă a consimÈământului la un act sexual.- daca l-au acuzat de viol si nu de pedofilie se poate accepta o asemenea sentinta, nu stim amanunte. varsta de 13 ani este pedofilica, din cate stiu la noi este acum de 15, dar si asta e prea mica, in special in cazul baietilor. as zice ca 16 ani ar fi acceptabila. _________________________________ in legatura cu episcopul, fostul, de la husi si cu interventia mea, incetati cu tampeniile, ion a zis ca jigodia aia a gasit drumul drept. edit.vad ca am scris aristrocrat mai sus! ![]() Last edited by Ali Baba; 14.11.2017 at 18:25:00. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 01:32:12 |
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 14:51:55 |
|