![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci, ambrozie a fost membru a aristocratiei militare romane, nu avea nicio treaba cu biserica, trimis sa opreasca o intrunire crestina a ajuns cu soldatii acolo, cineva a strigat ambrozie episcop si aia a fost. gloata a inceput sa urle la randul ei si ambrozie a ajuns ditamai episcopul. asta e istorie. nu crezi? crezi ca e ceva danbrownian? sa fii sanatos, vericule! ei bine, acest ambrozie il va influenta decisiv pe augustin. pavel nu spune despre despre toti oamenii, du-te la un preot si intreaba-l direct, nu mai citi tampenii, se refera la barbati acolo, iar epistola este adresata clerului. ergo, pavel considera ca un om/barbat, parte a clerului crestin, dupa parerea lui de celibatar, ar fi bine sa fie ca el. Last edited by Ali Baba; 14.11.2017 at 20:40:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, m-am referit la un pastor penticostal din Bistrita si la o femeie din Brasov, care si-au omorat copiii, ambele cazuri fiind mediatizate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca citezi doar o parte, cum fac neoprotestantii. La Ep. Sf. Matei la 5.32 se da si o cauza de despartire. Acea cauza fiind cu mult mai mica decat slujirea Domnului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Fostul episcop de Husi nu mai reprezinta institutia Bisercii, dar poate fi un simplu calugar, pentru ca misiunea Bisericii este aceea de a vindeca moral o persoana cazuta, astfel Corneliu Barladeanu se afla intr-un proces de pocainta", a declarat Banescu. http://stiri.botosani.ro/stiri/actua...traduceri.html Deci eu am dedus ca aflandu-te intr-un proces de pocainta, ai spus unor oameni de sus din ierarhia Bisericii niste lucruri,ca a recunoscut faptele, cu atat mai mult cu cat il numesc persoana cazuta. Fraza asta:"Astfel, episcopul a depus in fata Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane o cerere de retragere, in conditiile in care se considera nevinovat. " Asta cu declaratia despre nevinovatia, consideram ca este cu oarece vreme inainte de pocainta, cand umbla dezorientat prin Germania. Totusi as vrea sa ma lamuresti, de ce autoritatile bisericesti penticostale nu au aparat fetele violate , devenite intre timp doamne si sa il bage pe episcopul Johnny Buina la inchisoare? Adica ascunzand Adevarul, se fac partasi pacatelor lui. Si cum am spus e ceva mult mai grav ca in cazul Barladeanu,stricare unor suflete tinere.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
|||
|
|||
![]()
Din traducerea asta tu intelegi ca nu are voie sa aiba relatii intime cu acea prima femeie, nevasta tineretii lui?
Last edited by Penticostalul Traditional; 14.11.2017 at 21:35:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te referi la canonul apostolic, eu nu am nimic de contestat. Invatatura apostolilor e sfanta. Cea a unora veniti dupa cinci sute de ani poate fi sfanta, DOAR daca nu contrazice ceea ce au propovaduit apostolii. Cei care contrazic invataturile apostolice sunt lupi rapitori. Corect. O singura clauza. Despre "divortul spre slava Domnului" nici Mantuitorul si nici Sfintii Apostoli nu au scris absolut nimic. Last edited by Penticostalul Traditional; 14.11.2017 at 22:41:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles, ai dedus gresit, i-ai pus in mod gresit cuvinte in gura, ai afirmat facand presupuneri. Nu-i nicio problema, daca ai recunoscut si te-ai pocait, esti iertat.
Citat:
Le-au ascultat, le-au crezut, le-au aparat si l-au exclus pe viata din slujire pe pastorul Buia. Asta nu puteau sa faca autoritatile penticostale pentru ca acolo e America, nu Imperiul Bizantin. In USA bisericile nu pot baga la inchisoare oameni. Intervine politia, procuratura, judecatorul... Iar astia, in urma anchetei, l-au declarat nevinovat pe pastor. Citat:
Nu, prietene, erau suflete de seminaristi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
exact asta zice pt mai sus, citesti si crezi ce scriu unii la sute de ani dupa Hristos, schimband complet uneori sensul si-i crezi, evident ca nu esti singurul. insa ti-am mai cerut o data asta, si daca ma enervez ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Le stii pe toate penticostalule,tot asa era un psiholog le stia pe toate, dar a incurcat cu agresivitatea lui Adevarul .Nu i-am pus nici un cuvant in gura dar ce scrie mai jos, spune el insusi: "Fostul episcop de Husi nu mai reprezinta institutia Bisercii, dar poate fi un simplu calugar, pentru ca misiunea Bisericii este aceea de a vindeca moral o persoana cazuta, astfel Corneliu Barladeanu se afla intr-un proces de pocainta", a declarat Banescu. Oare cum se poate afla intr-un proces de pocainta, daca nu vrea el insusi asta???...
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela Last edited by Jonnyw2013; 14.11.2017 at 22:32:24. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 01:32:12 |
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 14:51:55 |
|