![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
nu mai incerca, am inteles ca tie ti se permite orice mizerie asa ca nu am sa-ti mai raspund.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cumpătare și mai mult bun simț!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in fine, il voi ignora. si ca sa revin, cum se ajungea episcop in primele secole de crestinism? chiar nu stie nimeni? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai dreptate. Macar de data asta.
|
|||
|
|||
![]()
Cerinta catre colegul nostru e frumoasa si crestineasca.
Daca ati avea si o atitudine pe masura ar fi excelent. Si ati avea si autoritatea sa solicitati cele de mai sus. Insa, v-o spun prieteneste, postari ca cea de mai jos, va decredibilizeaza: |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine te cunoaște cu adevărat, se ingretoseaza la maxim. În fine , nici nu am dorit să-ți răspund, dar deja pute atât de mult în jurul tău și al amicilor tăi alungați de atâtea ori de pe acest Forum încât mă întreb dacă este cineva cu adevărat normal psihic în "credința " voastră? Nu , nu cred . Punct.
|
|||
|
|||
![]()
Boss, nu merit asa multa atentie din partea ta. Si atat de lungi caracterizari. Nu te supara, esti in post, probabil cam nervos, cel rau te ispiteste mai abitir. Probabil ai si alte probleme, mai grele. Nu are rost sa-ti faci inima rea. Mai bine ai sterge postarea aia. Ai scris-o la nervi si nu-ti face cinste. Parerea mea.
P.S. Te inteleg si NU iti voi da report. |
|
|||
|
|||
![]()
Deocamdata se pare ca tie ti se permite mizerii de habarnist care se da interesant cu faze de trol :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 01:32:12 |
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 14:51:55 |
|