![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pe mine ma ridica cand vad filmele astea cu Joni si prietenii. Mi se par extraordinare. Eu cred ca este un exemplu, ca noi la randul nostru sa cautam pe altii. Exemplul nu e dat ca numai altii din familie mai apropiati sau departati sa ne caute ,ci noi sa facem un pas catre ei sa ii cautam. Sa dam, si poate de multe ori mai si primim,unii nu uita, si numai ca i-ai cautat in spital sau i-ai ajutat cand au avut nevoi. Uneori si numai ca i-ai ascultat iti vor multumii. Unii sunt asa atenti la problemele lor ca uita sa ii asculte pe altii. Citat:
Joni Eareckson Tada chiar e fericita crede-ma si asta dupa ce am citit o carte de ea si am vazut 5 sau 6 filme din seria amintita. Ea stie ca nu mai are mult de dus crucea asta a paraliziei,poate 10-20 de ani. Nu stiu ce nu iti place la filmele astea,daca vrei vorbim pe Pm de asta. Am rabdare sa te ascult. Dumnezeu sa te binecuvinteze Sophia
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Destinul si providenta divina | Jennyfer | Intrebari utilizatori | 2 | 22.02.2010 12:34:05 |
| Destinul | CristiArg | Generalitati | 4 | 24.01.2010 18:26:37 |
| DESTINUL...!!! | eduard_grigore | Generalitati | 9 | 23.04.2008 00:24:19 |
| EREDITATEA, MEDIUL SI DESTINUL | Laurentiu | Teologie si Stiinta | 9 | 13.02.2008 00:19:56 |
|
|