![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De-ar implini toti romanii Biblia Anania! Sau macar pe aia de la Blaj... Citat:
Dar ce e rau ca in loc de paine si vin, sa te impartasesti cu Trupul si Sangele Domnului? Sau ce e gresit in a te boteza la maturitate? Sau ce crima e in a nu iti face semnul crucii? Last edited by Penticostalul Traditional; 07.12.2017 at 16:58:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Painea si vinul se transforma in Trupul si Sangele Domnului in timpul slujbei ortodoxe. Stiu ca la penticostali nu exista conceptul de slujba religioasa (adica slujba adevarata, dupa canoanele lasate de Sf. Ier. Vasile cel Mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur, nu spectacol de cabaret insotit de bolboroseli dracesti), asa ca inteleg de ce nu cunosc asta penticostalii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-i nicio crima in a nu iti face Semnul Crucii, dar ce crima e in a-ti face? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi avem doar adunari crestine precum aveau crestinii din timpul Apostolilor. Noi suntem crestini apostolici. Nu suntem vasilisti, grigoristi, samd. Citat:
Deci nu e nicio problema ca nu mi-l fac. Niciuna. Last edited by Penticostalul Traditional; 12.12.2017 at 16:01:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
30. Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește.(Mt12,30)
|
|||
|
|||
![]()
Inseamna ca e bine
Noi trebuie sa murim fata de pacat, altfel nu putem ajunge in cer. Dupa cum zice Apostolul: Romani 6:2 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 12.12.2017 at 18:07:19. |
|