![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnule penticostal, am și eu o nelămurire:
De atâta vreme de când activați pe aicea, pe forum, oare nu v-a convins conduita plină de iubire, și de bunătate, și de modestie, și de smerenie, a convivilor dumneavoastră ortodocși să vă convertiți ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Pe dumneata vad ca nu te-a convins, te suspectez de fatarnicie, nici n-ai cautat-o cu adevarat :)
Last edited by hurricane; 08.12.2017 at 20:20:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Si mie îmi suna a batjocură să fiu iertat daca nu e asa. Si biserica catolică pune accent pe smerenie ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multisor, sapte ani. |
|
|||
|
|||
![]()
Bre, tu ești aici la "pescuit". Adevărul Îl cauți în altă parte, nu pe un forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu stii tu cati ortodocsi mi-au scris in mesaj privat ca vor sa treaca la penticostali.
Daca vei gasi vreun mesaj de-al meu in care sa afirm ca am venit pe acest forum pentru a cauta Adevarul, ma retrag pentru totdeauna de aici sau ma convertesc la ortodocsi. Insa nu aveam cum sa marturisesc asa ceva, pentru ca eu am gasit Adevarul acum treizeci de ani. Adevarul este Hristos. |
|
|||
|
|||
![]()
N-ai priceput, nici nu-i de mirare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ortodocsii sunt cam varza cu evanghelizarea. Si apoi, in ochii lor eu sunt un lup venit sa fur oite ortodoxe. E oarecum normal sa ma trateze cu reticenta. Dar nu m-am asteptat nici la revarsari de fiere. Precum una mai recenta care vine de la boss-ul forumului, domnul Cristi. Ma intreb cand ortodoxul se spovedeste, inainte de a duce la gura potirul cu sangele Domnului, marturiseste duhovnicului si faptul ca si-a numit colegii de forum prosti sau imbecili? |
|
|||
|
|||
![]()
M-am referit la cea penti... pe care evident o frecventezi. Să știi că lipsa unui răspuns ține loc de răspuns. Ipocrizia din nou își spune cuvântul. Spui una și faci alta, deci tot la fără frecvență rămâi, asta ținând cont de afirmațiile tale.
Last edited by simpllu; 09.12.2017 at 00:29:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce aveti cu omul?
Daca lui ii place trucul cu 'vorbirea in limbi' ce aveti cu el? Gustibus non disputandum est. Daca vreti sa-l salvati, puneti si voi de o vorbire 'in limbi ingeresti' cu translator cu tot si o sa fie mai receptiv. Nici nu e greu, joaca de copii. La propriu. Simpllu te bagi? Ia tradu ce zise duhu' charismatic: 'zich dhich oŸunih Ă„bu dhach wuuu zich omet dhach uu ibdi ngo puĂ„dh '
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.12.2017 at 01:28:48. |
|