![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De acord! Nu cred ca as putea vreodata sa fac acest pas doar pentru a fugi de singuratate! nu am prea multi ani, dar am facut cunostinta cu ea, cu singuratatea fara Dumnezeu...si e o boala a tuturor lucrurilor din tine si din afara ta... Da, duce la depresie si nu numai... Dar daca nu e iubire intre tine si persoana cealalta atunci mai bine sa nu fie o casatorie, nu? Casatoria e pentru o viata, aici pe pamant, si pentru mantuire, acolo... dincolo... Mai greu cred ca e sa iti dai seama daca iubesti sau nu... , nu? :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc domnule Cristi; intr-adevar iubirea e asa cum ati descris-o in cuvinte, dar ce se intampla daca nu e impartasita???(nu e iubire???) lasi trecutul si iti ridici ochii spre viitor, daca poti, si astepti sa-ti bata la usa inimii... oricum eu cred ca, daca lasi lucruri nerezolvate in trecut ti se intorc pana le rezolvi, aceleasi dar cu alti oamenii, in alte locuri...
|
|
|||
|
|||
![]()
bobby, ce intelegi prin cuvintele Mantuitorului "ia-ti crucea ta si urmeaza-Mi"?
Chiar daca ai bani mai mult decat suficient, nu inseamna ca trebuie sa arati asta.. Dumnezeu ti-a dat succes profesional cu un scop..trebuie tu sa stii cum sa cheltuiesti banii pe care ii castigi. De cand ma stiu nu am fost de acord ca partenerul meu sa plateasca pt mine consumatia..iar daca am acceptat a fost pt a evita o situatie jenanta de a ne lua la cearta cu nota de plata in fata. Oricum cu prima ocazie il invitam undeva si faceam cinste. nu te mandri in societate cu situatia ta materiala si succesul tau, din bunavointa lui Dumnezeu le ai, iar daca nu te mandresti(nu arati ca ai posibilitati), se va lipi de tine o fata care sa te iubeasca pentru ceea ce esti si sa ignore celelalte aspecte. Desi am principiile bine stabilite, iti spun din experienta ca orice femeie viseaza un barbat care sa ii ofere si stabilitate financiara,deci se poate pica usor in capcana asta P.S: invita-o la un suc. Prima oara sa zicem ca platesti tu pt ca tu ai invitat-o. Dar urmatoarea data cand va intalniti, nu plati...si urmareste reactia: fata trece testul sau il pica |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta este un factor cultural in Romania de care trebuie tinut cont.. Personal cred ca singura ocazie cand baiatul poate solicita fetei sa plateasca este atunci cand fata arata lipsa de interes in conversatie, si cumva arata in felul asta ca singurul scop pentru care a venit la intalnire este acela de a manca, bea, si eventual pentru ca asa e la moda... [color=green]Testul[/color] este [color=red]cat interes are[/color] o fata in privinta ta atunci cand povestesti cu ea la restaurant. A face presupuneri ca o intereseaza mai mult banii este gresit... trebuie vazut cat interes are in tine in general. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce trebuie sa facem cand intram in biserica? | costel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 07.04.2014 20:39:41 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Cand facem milostenie... | ClaudiuT | Umanitare | 25 | 21.02.2011 10:37:58 |
Cum facem cruce? | Danut7 | Generalitati | 88 | 28.09.2010 00:58:35 |
ce facem asa | verona | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 02.02.2007 19:12:09 |
|