![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu-ți place de Torben?
Despre acoliții lui din România ai habar? Știi ceva despre vindecările stradale? Cred că asta mergea mai bine la Reînnoirea carismatică... https://youtu.be/sflX_g8EgiM |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu atat mai putin despre acolitii lui. La ce echipa joaca tipul? ![]() Da, Apostolul Petru a savarsit vreo cateva, nu? |
|
||||
|
||||
![]()
Tu ești un penticostal atipic.
Poți posta un predicator vorbitor în limbi, despre care ai o părere bună ? Dar vreau să fie american. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai ai pe cine balacari? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pune unul singur, aici. American, vorbitor în limbi. Doar unul îți cer.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu mare placere, daca spui si de ce.
|
|
||||
|
||||
![]()
Doresc să-i analizez teologia și practica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai de ce sa i-o analizezi lui si nu apostolului Pavel sau apostolului Petru?
Amandoi acestia au fost si predicatori si vorbitori in alte limbi. Eu cred ca acesti doi apostoli ar fi cele mai bune exemple de frati penticostali vrednici de urmat... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce, păi vreau să trag concluzia dacă sunteți sau nu apostolici. Până acum, concluzia este că nu sunteți. Spre exemplu, teologia voastră scârțâie. Ziceți că vorbirea în limbi este semnul pentru botezul cu Duhul sfânt și totuși profetul Ioel când vorbește despre coborârea Duhului sfânt, nu o amintește absolut deloc. Ceva ceva nu funcționează aici, nu crezi? Adică limbile semn pentru botezul cu DS și ditamai profetul le ignoră cu desăvârșire? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|