![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Insusi Mantuitorul Hristos, prin marturia Cuvantului Sau, (Biblia) si a Duhului Sau care adevereste aceasta in inima mea.
2. Dragostea pe care o am in inima pentru toti fratii crestini, indiferent de confesiune. 3. Ceilalti crestini, copii ai lui Dumnezeu, cu care impreuna calatoresc spre Limanul Ceresc. Le zice bine... Last edited by Penticostalul Traditional; 29.12.2017 at 14:22:32. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu poate spune Duhul Sfant si mie si tie ca amandoi suntem in Adevar si in El. Cel mult poate spune ca are mila si iubire pentru amandoi dar va spune ca doar unul singur este in adevar... Singura marturie reala a credintei este cea pe care Duhul Sfant ti-o da IN CHIP VAZUT, de multe ori. Nu textul in care te ratacesti, nu inchipuirile... Pana nu vei trai Taborul, nu vei sti ce este Duhul Sfant... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper totusi, spre binele tau, sa te inseli. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Surpriza :). Surprize, surprize, nu ne inchinam aceluiasi Duh.. pentru ca al tau este altfel decat al meu. Al tau te invata altceva decat al meu... Si poti sa ne spui cum "ti-a vorbit" Duhul Sfant ? Eu pot sa spun ca mi-a aratat, mi-a descoperit, m-a invatat insa nu as putea spune ca mi-a vorbit... inca nu am ajuns la nivelul asta. Si din cate tin minte zice in Apostoli "parutu-s-a Duhului Sfant si noua"... Daca ai intelege de fapt cum este "vorbirea" Duhului ai vedea ca esti pe cale gresita. Vorbirea Duhului nu este vorbire, este INDRUMARE, ghidare... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by Penticostalul Traditional; 29.12.2017 at 14:50:28. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Foarte multi nu sunt initiati in tainele "retoricii" de forum. Sunt cateva mecanisme standard de a face trash la un argument: * ignori, nu te intereseaza * raspunzi la alta intrebare (cum a facut Ponta, si cum faci si tu) * devizi subiectul * minimizezi importata * decredibilizezi autorul, argumentele * inchizi discutia Toate aceste tehnici sunt standard in protestantism, folosita cu multaa multa dibacie de pastori si de acoliti. Rar gasesti pe cineva VERTICAL, care sa discute pe subiect, iar daca argumentatia lui este o aberatie sa poata spuna: da, am aberat... Pacat ca ti le-ai insusit si nu esti capabil sa vezi ca esti pe langa in discutii si ca in punctele sensibile SARI, dispari in peisaj si apari in alta parte.... intr-un loc in care incepi cu alt punct care iti convine. E greu sa prinzi un protestant sa-ti raspunda :). Pentru ca sunt cu totii necinstiti, nici unul nu are verticalitatea sa stea in subiect si sa raspunda pana la ultima virgula, cu totii SAR si isi gasesc scuze. Am invatat mult prea multe incat sa nu ma prind cand face protestantul JUMPING intre subiecte, cand evita, cand fuge de discutie... Hai sa te vedem cat de "in adevar" esti de fapt; eu vad ca fugi mancand pamantul cand arucnam cu argumente in tine. Pot sa iti fac si o statistica pe tehnicile pe care le folosesti, am pus saritul/ignoratul in frunte pentru ca mi se pare ca 80% din cazuri sari peste; apoi urmeaza la tine minimizarea si relativizarea si altele... Last edited by gpalama; 29.12.2017 at 15:01:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt unul usor de prins.
Problema e ca ortodocsii doar se plang. Ei, de fapt nu au nicio intrebare. Au doar raspunsuri :) Pune tu o intrebare. Una singura. Astept! Vei primi un raspuns promt, sincer si clar. De care deja ti-e frica... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|