![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O reinnoire asa cum o vad si o traiesc eu, NU latraturile si torturile tale. Reinnoirea carismatica, despre care eu vorbesc, inseamna intoarcerea la invatatura si practicile Bisericii din Faptele Apostolilor: pocainta reala, inchinare pasionala, a inseta dupa invatatura apostolilor, a fi generos pana acolo incat sa vinzi pentru a darui bisericii, propovaduire a Evangheliei insotita de minuni si semne, manifestarea tuturor darurilor si a roadelor Duhului Sfant. Asta inseamna reinnoire carismatica Citat:
Toate trasaturile reinnoirii carismatice, dintre care unele le-am prezentat mai sus, sunt regasite in Sfanta Scriptura. Este necesara doar citirea cu nesat a Invataturii Apostolice, rugaciunea ca Duhul Sfant sa descopere adevarul si disponibilitatea de a practica ceea ce Dumnezeu te invata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am corectat prostia scrisă de tine, tradiționalule modernist! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Problema e că voi penticostalii nu aveți ce avem noi ortodocșii. Prin urmare te invităm să te botezi la noi, la credința adevărată creștină.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un an nou plin de indurarea Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu ai face-o? De ce să rămâi în obscurantism? Din cauza limbilor? Asta te ține la penticostali?
|
|
|||
|
|||
![]()
La penticostali ma tine faptul ca sunt penticostal.
Si daca m-as muta la ortodocsi, tot penticostal as fi. Eu am experimentat Pentecostul, tinere... Dupa ce au experimetat Botezul cu Duhul Sfant, la Pentecost, ucenicii au fost penticostali. Indiferent unde s-au dus, in toata lumea cunoscuta pe atunci, ei au ramas penticostali. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
mincions religios | gloupgloup | Generalitati | 46 | 04.02.2011 20:50:03 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
extremismul religios | niceboyrom | Generalitati | 1 | 17.12.2006 13:20:57 |
|