![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Termenul folosit este "nirdam" care apare de cinci ori in VT. Judecatori 4:21 - el dormea, fiind obositFolosirea termenului "nirdam" in toate cazurile arata starea unui om adormit, lesinat, fara cunostinta. Asta a fost experienta lui Daniel. Fata i s-a deformat, a ramas fara vlaga si s-a prabusit fara cunostinta, la pamant. Asta spune Biblia. Asta trebuie sa spunem si noi daca vrem sa fim fideli textului scriptural. Citat:
Stiu doar despre experientele curate ale Duhului Sfant. Ceea ce s-a petrecut in cazul lui Daniel poate sa se intample si astazi, fara indoiala. Un novice care nu cunoaste nici Scriptura si nici puterea Duhului Sfant poate crede ca e o intrare in transa. Insa se inseala. Face o confuzie grava. Last edited by Penticostalul Traditional; 03.01.2018 at 16:51:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vezi ca Hristos este in alta parte si El a vorbit despre har, sfintire, adevar, lumina, dreapta credinta... tu insa numara toate virgulele Scripturii si le pune inaintea tuturor stalpilor credintei. Degeaba enumeri tu virgule multe, eu iti spun ca nu stii corect stalpii si principalele adevaruri: pe acestea trebuia sa le stii si pe alea sa nu le lasi, insa tu stai in bolborosiri si nu stii de fapt ce inseamna sa crezi, ce inseamna Biserica, ce inseamna adevarul, ce inseamna sfintire, post, rugaciune, ce inseamna mantuire. Dar sstii sa bolborosesti in schimb. O sa te duci la Hristos si o sa dai lectii de bolborosire. Nu a venit nici un inger din cer bolborosind pe pamant, boscorodind in toate limbile pamantului sau cu altele din astea. Last edited by gpalama; 03.01.2018 at 16:57:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In alta parte e satana. |
|
|||
|
|||
![]()
Atunci de ce preotii ortodocsi au bolborosit, boscorodind slavona?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apoi am plecat capul, m-am aruncat cu fata la pamant inaintea Domnului si am binecuvantat pe Domnul Dumnezeul stapanului meu, Avraam, ca m-a calauzit pe calea cea dreapta, ca sa iau pe fata fratelui stapanului meu pentru fiul lui. (Fac.24:48) |
|
||||
|
||||
![]()
A, poate crezi că e un caz singular. O, nu...
Roabele s-au apropiat, cu copiii lor, si s-au aruncat cu fata la pamant; (Fac.33:6) Lea si copiii ei, de asemenea, s-au apropiat si s-au aruncat cu fata la pamant; in urma s-au apropiat Iosif si Rahela si s-au aruncat cu fata la pamant. (Fac.33:7) Iosif era mai mare in tara; el vindea grau la tot poporul din tara. Fratii lui Iosif au venit si s-au aruncat cu fata la pamant inaintea lui. (Fac.42:6) Iuda si fratii lui au ajuns la casa lui Iosif, pe cand era el inca acolo, si s-au aruncat cu fata la pamant inaintea lui. (Fac.44:14) Iosif i-a dat la o parte de langa genunchii tatalui sau si s-a aruncat cu fata la pamant inaintea lui. (Fac.48:12) Domnul a deschis ochii lui Balaam, si Balaam a vazut pe Ingerul Domnului stand in drum, cu sabia scoasa in mana. Si s-a plecat si s-a aruncat cu fata la pamant. (Num.22:31) M-am aruncat cu fata la pamant inaintea Domnului: patruzeci de zile si patruzeci de nopti, m-am aruncat cu fata la pamant, pentru ca Domnul spusese ca vrea sa va nimiceasca. (Deut.9:25) Iosua s-a aruncat cu fata la pamant, s-a inchinat si I-a zis: "Ce spune Domnul meu robului Sau?" (Ios.5:14) etc.etc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Termenul ebraic "nirdam" semnifica somnul. Insa nu exclud ca Daniel sa fi fost totusi constient. Citat:
Observa, te rog ca Daniel marturiseste ca a cazut la pamant, lipsit de vlaga. Asta nu e inchinare, prietene. Nici vorba. Nu mai ai putere sa te tii pe picioare si cazi la pamant. Asta spune Daniel ca i s-a intamplat. Citat:
In versetul din Genesa omul nu a cazut, lipsit de putere ![]() El s-a aruncat cu fata la pamant inaintea Domnului. A fost o actiune intentionata, NU o cadere. Sunt doua situatii complet diferite, doi termeni complet diferiti. Si in ebraica si in romana. Citat:
Niciunul din ei nu a cazut, fara vlaga, cu fata la pamant. Toti acestia, plini de vlaga, s-au aruncat cu fata la pamant. Termeni diferiti (si in ebraica si in romaneste), situatii diferite, actiuni diferite. Cand e vorba de Biblie, roaga-te, intr-o atmosfera sfanta arunca-te cu fata la pamant, cere-i Domnului intelepciune si apoi ia seama bine la citire! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E GREU SĂ CITEȘTI UN TEXT BIBLIC???? Pe cand imi vorbea el, am cazut cu fata la pamant lesinat. El m-a atins si m-a asezat iarasi in picioare in locul in care ma aflam. (Dan.8:18) Deci lui Daniel i se vorbea, când a căzut. Era conștient. Scrie negru pe alb. Apoi, a fost pus pe picioarele lui! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si aia de dau bacul, cand lesina, fac matanii precum ai zis tu ca facea Daniel? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|