Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2018, 21:06:49
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Acela e un site ortodox, niciun site neoprotestant nu se numeste Sf. Ioan, ca ei nu au sfinti. Site-ul este acesta: http://www.saintjonah.org/
Tu chiar nu intelegi, sau te prefaci, Catalin?
Si daca te prefaci, ce urmaresti?

Saitul http://www.saintjonah.org/ este ortodox, desigur.
Insa in acel articol de pe saitul ortodox, daca dai click pe citatele expuse, acele citate sunt preluate de pe saitul calvin.

In concluzie, in articolul de pe saitul ortodox sunt de fapt citate de pe saitul calvin.
E vizibil pentru oricine citeste articolul.

Last edited by Penticostalul Traditional; 08.01.2018 at 16:30:32.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2018, 15:49:00
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Tu chiar nu intelegi, sau te prefaci, Catalin?
Si daca te prefaci, ce urmaresti?

Saitul http://www.saintjonah.org/ este ortodox, desigur.
Insa in acel articol de pe saitul ortodox, daca dai click pe citatele expuse, acele citate sunt preluate de pe saitul calvin.

In concluzie, articolul de pe saitul ortodox sunt de fapt citate de pe saitul calvin.
E vizibil pentru oricine citeste articolul.
Acum am vazut ce spui, dar pe site-ul calvin sunt doar cartile sfintilor parinti, nu au legatura cu invatatura calvina. Si pe site-ul catolic newadevnt sunt date scrierile sfintilor, fara sa aiba legatura cu invatatura catolica. Am citat si eu de cateva ori de acolo, in romana nu gasesti toate screrile pe net. http://www.newadvent.org/fathers/
Reply With Quote
Vechi 08.01.2018, 16:48:12
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Acum am vazut ce spui, dar pe site-ul calvin sunt doar cartile sfintilor parinti, nu au legatura cu invatatura calvina.
Dar Simpllu ti-a spus clar. Iar tu ai respins. Adica ai gresit. Si l-ai acuzat pe el ca greseste. Pentru ca ai fost neatent.
Corect este sa-i ceri scuze.
" Domnule, am gresit, am fost neatent, te rog, iarta-ma!"

Nu sa faci precum Cristi Boss care mi-a spus, fara ca eu sa-i fi adresat nici macar un singur cuvant, ca sunt "nebun" si "imbecil" iar mai apoi, fara sa isi ceara iertare, s-a dus si a luat Sfanta Impartasanie.

La ortodocsi, cand iei Sfanta Impartasanie nu trebuie mai intai sa-ti ceri iertare celor carora le-ai adresat cuvinte grele si neadevarate?

Last edited by Penticostalul Traditional; 08.01.2018 at 16:51:03.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2018, 17:08:38
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Dar Simpllu ti-a spus clar. Iar tu ai respins. Adica ai gresit. Si l-ai acuzat pe el ca greseste. Pentru ca ai fost neatent.
Corect este sa-i ceri scuze.
" Domnule, am gresit, am fost neatent, te rog, iarta-ma!"

Nu sa faci precum Cristi Boss care mi-a spus, fara ca eu sa-i fi adresat nici macar un singur cuvant, ca sunt "nebun" si "imbecil" iar mai apoi, fara sa isi ceara iertare, s-a dus si a luat Sfanta Impartasanie.

La ortodocsi, cand iei Sfanta Impartasanie nu trebuie mai intai sa-ti ceri iertare celor carora le-ai adresat cuvinte grele si neadevarate?
Eu am spus sa nu ma acuze ca sunt mincinos, minciuna ar insemna intentie. In al doilea rand acele citate nu au nicio legatura cu calvinismul, asa cum incerca el sa spuna, asa cum am scris si in mesaj inainte sa il corectez. In trecut am dat aceleasi citate de pe un site ortodox, de multe ori, deci nu avea nicio importanta.
P.S. E amuzant ca dai tocmai tu lectii, care nu recunosti cand spui ceva gresit niciodata, nu sa iti mai ceri si scuze. Ieri a recunoscut ca am avut drepate, cu "a cazut cu fata la pamant", azi nu doar ca n-ai mai recunoscut, dar m-ai acuzat pe mine. Ti-am aratat ca e un neadevar cu taiatul limbilor si boscorodeala si continui sa sustii o minciuna. Ca sa nu mai zic de citate din Sfata Scriptura, acolo nici nu aveam pretentii.

Last edited by catalin2; 08.01.2018 at 17:20:26.
Reply With Quote
Răspunde