![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca te prefaci, ce urmaresti? Saitul http://www.saintjonah.org/ este ortodox, desigur. Insa in acel articol de pe saitul ortodox, daca dai click pe citatele expuse, acele citate sunt preluate de pe saitul calvin. In concluzie, in articolul de pe saitul ortodox sunt de fapt citate de pe saitul calvin. E vizibil pentru oricine citeste articolul. Last edited by Penticostalul Traditional; 08.01.2018 at 16:30:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect este sa-i ceri scuze. " Domnule, am gresit, am fost neatent, te rog, iarta-ma!" Nu sa faci precum Cristi Boss care mi-a spus, fara ca eu sa-i fi adresat nici macar un singur cuvant, ca sunt "nebun" si "imbecil" iar mai apoi, fara sa isi ceara iertare, s-a dus si a luat Sfanta Impartasanie. La ortodocsi, cand iei Sfanta Impartasanie nu trebuie mai intai sa-ti ceri iertare celor carora le-ai adresat cuvinte grele si neadevarate? Last edited by Penticostalul Traditional; 08.01.2018 at 16:51:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. E amuzant ca dai tocmai tu lectii, care nu recunosti cand spui ceva gresit niciodata, nu sa iti mai ceri si scuze. Ieri a recunoscut ca am avut drepate, cu "a cazut cu fata la pamant", azi nu doar ca n-ai mai recunoscut, dar m-ai acuzat pe mine. Ti-am aratat ca e un neadevar cu taiatul limbilor si boscorodeala si continui sa sustii o minciuna. Ca sa nu mai zic de citate din Sfata Scriptura, acolo nici nu aveam pretentii. Last edited by catalin2; 08.01.2018 at 17:20:26. |
|