![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Asta am vrut să spun, eroare de pilotaj (ți-am scris la o oră destul de târzie). Am modifcat mesajul inițial.
Nu. :)) Nu am nicio problemă să intru într-o biserică de ecest gen. |
|
|||
|
|||
![]()
...:)) După întrebare am pus un emoticon pe care tu l-ai omis.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-am legat, ți-am argumentat.
Așa și? E vreo diferență de stil? Citat:
Citat:
Last edited by simpllu; 09.01.2018 at 21:44:34. |
|
||||
|
||||
![]()
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Da, un mare ghivechi. În viziunea lui Daniel nu este descris niciun porumbel. Tu nu faci decât să amesteci elemente rupte dintr-o viziune din VT cu elemente dintr-o scenă biblică din NT, asta pe lângă faptul că interpretarea viziunii din VT este greșită. Asta e un nou tertip de a te eschiva? |
|
|||
|
|||
![]()
Si aghiazmatarul e o cladire separata sau e in pridvorul bisericii? Sper ca iti dai seama ca nu are prea mare importanta, tot sfanta icoana e considerata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din punctul tău de vedere, a altora nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost la o biserica unde erau numai astfel de icoane la inchinare, mai era si o biserica in constructie. Oricum, unele icoane sunt mai des intalnite, altele mai rar, important e sa nu se denigreze icoana sfantului Fotie, chiar daca n-o intalnim prea des (am dat un exemplu).
|
|
|||
|
|||
![]()
Arguementele mele sunt mai multe si nu sunt ridicole pentru ortodocsi, ca sunt cele corecte. Nici pe cei de la razboi intru cuvant nu m-am apucat sa ii conving, le-am scris doar un mesaj ca acel articol e gresit si le-am dat link-ul cu citatele din sfintii ortodocsi si cateva cuvinte pe langa. Nu e nevoie de cine stie ce explicatii (ca in cazul tau), adevarul e evident pentru oricine il citeste.
|
|