![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Desigur ca Apostolul incurajeaza rugaciunea cu mintea. Insa nu-i da intaietate, nici mcar in adunarile publice. El spune asa: "Atunci ce voi face? Mă voi ruga cu duhul, dar mă voi ruga și cu mintea; voi cânta cu duhul, dar voi cânta și cu mintea." Apostolul le da intaietate amandurora. In adunari publice. Pentru rugaciunea privata, Apostolul subliniaza valoarea mai mare a rugaciunii in alte limbi. Pentru ca prin rugaciunea in alte limbi credinciosul se zideste pe sine insusi, graieste tainele Duhului catre Dumnezeu si aduce multumiri intr-un mod extraordinar de frumos. E Duhul Sfant acolo, intr-o manifestare speciala. Citat:
Rugaciunea in alte limbi, cu voce tare si fara talmacire NU a fost necesara nici in Biserica Primara. Insa rugaciunea in limbi, rostita cu randuiala, a adus un mare plus de valoare in Biserica Primara si poate aduce si astazi, pentru cei care cred invatatura apostolilor. Orice persoana sau comunitate de credinciosi care isi permite sa interzica rugaciunea prin Duhul Sfant, isi pierde autoritatea spirituala de a fi ascultata. Citat:
Orice tip de rugaciune placuta Domnului ar trebi sa fie incurajata si practicata. Ceea ce afirm eu este ca rugaciunea in alte limbi, pe care au primit-o Sfintii Apostoli si credinciosii Bisericii Primare este de o exceptionala valoare si ar fi de dorit sa fie practicata de fiecare crestin. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|