![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă îți prezint un catolic care vorbește în limbi, vei fi de acord să te închini alăuri de el, săruți o statuetă a unui sfânt, ori papucul pontifical? Vei pune la tine în cameră măcar un tablou cu papa ? Ei, catolicii, așa au, inclusiv cei care vorbesc în limbi. Vei fi de acord să înalți rugăciuni Fecioarei Maria, alături de acest frate catolic, în limbi? Ei așa fac.
Aș dori să răspunzi la aceste întrebări. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce, e pacat sa inalti rugaciuni Fecioarei? Ce vrei sa insinuezi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci? |
|
|||
|
|||
![]()
Deci, asa ceva?
La un ortodox fundamentalist, ca tine? De ce vrei tu sa strivesti corola de minuni a lumii? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stric nimic, doar ți-am pus o întrebare, cu fratele catolic carismatic, la care văd că nu vrei să răspunzi. Treaba ta, nu mai insist, nu are rost.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar eu nu fac tot ce fac fratii mei. Fiecare cu incredintarile lui. De exemplu, eu nu dansez inaintea Domnului, precum fac fratii mei penticostali africani. Sunt alti frati penticostali care nu se inchina Domnului cantand la instrumente, pe cand eu, da. Si sunt multe alte diferente intre ceea ce fac sau nu fac eu in raport cu fratii mei protestanti, ortodocsi sau catolici. Insa eu ii consider frate pe orice crestin nascut din nou, care crede in Jertfa mantuitoare a lui Hristos, iubeste pe Domnul si considera Biblia ca fiind Cuvantul lui Dumnezeu. Cum ma considera ei pe mine, este problema lor. Eu nu conditionez convingerile mele de felul in care ma privesc ei. |
|
||||
|
||||
![]()
Deci nu te vei ruga în limbi alături de fratele catolic care deja se roagă în limbi înaintea unei statuete? Tu nu vei face asta? Înseamnă că nu sunteți una, Gal 3:27
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|