![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
barbatul este capul femeii si femeia este inima barbatului :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de ce confesiune e W. Schrage, dar articolul din care am citat este semnat de Pr. prof. univ. dr. Nicolae Achimescu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă bărbatul este cap, femeia este inima! Si inima este mai mult decât orice, este adâncul cel mai adânc al fiintei omenesti, este chiar locul unde Dumnezeu si-a făcut locas. Si dacă ea este inima, e si el inimă, fiindcă iubirea armonizează căsnicia.
|
|
|||
|
|||
![]()
" Chriss-tian78: barbatul este capul femeii si femeia este inima barbatului "
...foarte frumos spus, dar cine mai crede azi asa? |
|
|||
|
|||
![]()
http://tainacasatoriei.wordpress. com/2008/03/10 /harismele-femeii/#comment-434
"dar cine mai crede azi asa?" eu :) |
|
|||
|
|||
![]()
...felicitari! sa/ti ajute Dumnezeu sa crezi asa in continuare si sa inveti si pe altii prin plida vietii tale!!! ma bucur sincer!
|
|
|||
|
|||
![]()
:) este duminica si m-am gandit sa va descretesc fruntile un pic:
Ion si Maria pe terasa. Ion citeste "Times". La un moment dat, Maria ii spune lui Ion: - Ma Ioane, vezi ca vine ploaia! Acopera fanul ala cu ceva, c-o sa-l ude! Ion nu zice nimic si citeste in continuare "Times". Incepe sa picure. Maria se impacienteaza: - Ma Ioane, incepu ploaia! Pune mana si acopera fanul ala ca-l uda, ce naiba! Ion n-o asculta. Ploua, fanul este ud, iar Maria suparata: - Hai, ma Ioane, da-o incolo de treaba! A udat fanul si tu stai si nu faci nimic! Ion, tacticos, pune "Times" la o parte si spune: - Mario, you have an obsession! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E o realitate ca femeia e mai superficiala, dar nu as zice ca barbatii sunt cerebrali. Femeile sunt mai putin cerebrale nu datorita unui lucru înascut ci fiindca în tinerete le e frica sa fie cerebrale fiindca se considera ca nu e feminin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preoteasa gitul/capul preotolui? | bmd | Preotul | 93 | 11.01.2014 11:33:57 |
Capul Sfantului Ioan Botezatorul | Ekaterina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 29.08.2012 18:13:08 |
Capul Sfantului Andrei - din nou in Romania | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 29.10.2011 00:30:18 |
Barbatul crestin si ispitele femeii - de data asta | sophia | Tinuta in Biserica | 492 | 02.07.2011 11:43:54 |
|