![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Evreii când tremurau înaintea Domnului, nu e bâțâiau ci acordau venerație și respect, acesta era tremuratul lor. De asemenea, mai este și tremurul de frică, acesta îl fac demonii, înaintea Domnului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
OK, e in regula, grefierul a inregistrat, poti lua loc! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Evident, evreii nu dădeau din mâini, schimonosindu-se, căzând letargici pe spate, așa cum se vede în filmuleț. Ei nu tremurau fizic, căci asta nu ar fi fost de niciun folos, ci tremurau în spirit, de teamă sfântă. Dumnezeu nu este regizorul unui teatru ieftin de căcat stupid și idiot cum se face la carismatici. Ori îți lipsește o doagă, ori ești rău intenționat promovând interesele acestor demonizați! Auzi, să spui că everii tremurau ca electrizați. Păi așa se manifestă yoghinii hinduși când sunt cuprinși de duhurile lor, măi omule! |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Asa cum spuneam, probabil la inceput Luther nu a vut sa schimbe invataura catolica, ci practici ale clerului de atunci. Abia dupa ce a fost respins si apoi exclus din cultul catolic a schimbat si invatatura, pentru ca nu mai avea alta alternativa. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Am observat ca daca eu nu iti contrazic ceva, tu consideri ca ai zis bine. NU, chiar si in aceasta postare ai foarte multe greseli, dar eu aleg sa nu ti le corectez pe toate deodata. Ci rand pe rand. |
|
|||
|
|||
![]()
Care evrei, in ce filmulet?
|
|
||||
|
||||
![]()
Evreii veterotestamentari tremurau în spirit, având o teamă reverențioasă față de Iahve, iar voi carismaticii tremurați fizic ca și cum ați avea Parkinson, sub influența duhurilor de demoni proveniți din tradițiile orientale hinduse.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Tremurat in spirit"?
Cred ca ai vazut prea multe filme cu invataturi exotice. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Evident, înțelesul tremuratului este sub aspectul că evreii trebuiau să manifeste o teamă reverențioasă față de Iahve Savaot, Domnul oștirilor. Nu se referă la tremurături ca în boala Parkinson ci la o dispoziție a inimii. Tremuratul fizic este un semn de boală, este ceva rău. http://www.csid.ro/semne-si-simptome...turi-11248332/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Csid.ro e Biblia ta? Domnul porunceste: "Tremurați înaintea Lui, toți locuitorii pământului!" Tu esti locuitor al pamantului? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|