Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Sustii minciuna asta gogonata a zecea oara. Nu te-ai plictisit?
NICIODATA nu am afirmat ca vorbirea in limbi nu poate fi o invatatura.
E doar minciuna ta.
Am spus ca atunci cand omul se adreseaza lui Dumnezeu, el se roaga, NU proroceste, nu invata nu aduce o descoperire, nimic.
Cand omul vorbeste cu Dumnezeu e doar rugaciune, nu poate fi vorba de proorocie sau invatatura. Asta am zis.
|
Tu te prefaci sau asa esti tu? Cum imi spui mie ca as minti cand tu minti si cu textul tau in fata? Cred ca asta e culmea minciunii, nu poate sa existe ceva mai mult. In viata mea nu am intalnit asa ceva, poate tu ai si alte probleme, ce tin de intelegerea simpla a lucrurilor.
Ai spus ca cel ce vorbeste in limbi vorbeste lui Dumnezeu si face un singur lucru, se roaga. Dupa aceea, cad ti-am adus argumentele, ai inceput sa spui ca vorbirea in limbi este si altceva decat rugaciune. Asa ca nu ma mai acuza, cu nesimtire , de fiecare data ca mint, cand cel ce o face esti, de fiecare data. Dupa ce ca faci asta, nu mai recunosti ce ai sustinut, in loc sa fii mai umil, ca ai gresit, daca tot nu recunosti, mai ai si tupeul sa-i acuzi pe altii de minciuna. Cata nesimtire ai sa faci asta de fiecare data? Iar penticostalii spun ca vorbirea in limbi e doar rugaciune, asa cum am dat din acel articol. Daca spun ca e si altceva adu un articol macar in care penticostalii spun asta. ca sa nu mai minti iar si sa ma acuzi pe mine de minciuna.