![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Eram la o Adunare dinasta, si un preot foarte traitor al Oastei incepe sa vorbeasca despre "Deshte baga-te in carti". De multe ori a vazut frati care vin nepregatindu-se in prealabil ,si spicuind la fata locului din Biblie ,si povesteste cand la un moment dat i-a cerut Biblia cuiva ,caci el a uitat-o acasa. Persoana respectiva statea cu degetele pregatite "bagate " la anumite capitole care le alesese pe loc, si "carpacind" o predica asa pe loc. Si acela ii spune, ca sa nu se supere, dar sa o ia de la altcineva, ca el nu poate sa i-o dea, ca a pregatit ce trebuie sa zica. Si a sesizat lucrul asta ,ca trebuie sa ne pregatim ,sa citim,sa ne notam dinainte cand vrem sa spunem ceva eventual pe o hartie, si nu pompieristic si nepregatiti. S-a ridicat si cu toate ca a suparat pe unii prezenti ,nu s-a sfiit sa arate Adevarul.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|