![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Îți cam răcești gura de pomană, cumetre.
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, incerc doar sa spun care e adevarul, desi imi dau seama ca nu-l ajuta pe cel cu care discut.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mai discutati despre papa, sa vezi ce fratietate va fi intre tine si PT si ce bine o sa va intelegeti! ![]() in ceea ce-l priveste pe cel caruia i-ai raspuns mai sus, dar si in legatura cu platitudinile tale, am si eu o intrebare: cum se face ca desi Iisus a interzis divortul biserica, indiferent din ce punct de vedere vorbim, il accepta? ![]()
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pentru mine papa este un crestin, la fel ca mine sau Catalin. Diferenta intre el si noi, din perspectiva mea, este ca omul are responsabilitati mult mai mari. Nu cred ca gandesc la fel precum Catalin, cel mai probabil el zica ca papa nu face parte din Biserica pentru ca... poezie. Citat:
Poate ca exista anumite confesiuni care accepta divortul însa Biserica, nu. Biserica urmează poruncile Mantuitorului si a Sfintilor Apostoli. Orice comunitate care incalca invatatura Mantutorului, nu se poate numi, veridic, biserica. In ce priveste Biserica Penticostala, lucrurile sunt clar stipulate in Marturisirea de Credinta: DIVORȚUL — nu este îngăduit de Cuvântul lui Dumnezeu, afară de cazul de adulter dovedit (Matei 19:6-9). |
|
||||
|
||||
![]()
Și off topic.
Acest forum este un sat fără câini! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|