![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am auzit doar de exemple care contravin parerilor tale si ale acelor invatatori si in plus, copii care vin din mediul familial au mai multa compasiune pentru ca nu au interactionat cu straini, ci cu familia, nu sunt in competitie, ci in intr-ajutorare.
|
|||
|
|||
![]()
Depinde foarte mult de mediul familial. Pot fi, și sunt multe cazuri, în care copiii acasă sunt răsfățați peste măsură, ori crescuți într-un regim despotic. Nu putem generaliza, copiii crescuți acasă sunt peste cei crescuți la grădiniță. Nici nu-și are loc o asemenea comparație. Fiecare își crește și educă copilul cum consideră mai bine, dar când vii și impui obligativitate unora care au posibilitatea să-și crească copiii acasă aunci devine o problemă. Tendința este de a înrola copiii cât mai repede în sistem pentru a le vinde senzații tari și ideologii de tot felul care să le dezvolte patimile. La noi încă e bine, dar se lucrează intens la dezoltarea unui sitem care distugă familia și tot ce este sănătos.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu intreaba doi trei invatatori si vezi ce zic Demetrius si care sunt mai pregatiti ptr scoala unii sau altii.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|