![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine ati venit printre noi!
Nu va faceti griji! Talentul dat de Ceruri trebuie fructificat. Nimeni nu are dreptul sa va spuna sau sugereze modalitatea artistica concreta in care o faceti. Cita vrema nu aveti un mesaj imoral sau amoral al operei, puteti fi fara grija: nu este neaparat necesar sa bagati un personaj-preot. :) Va urez mult succes in ce scrieti! P. S. Dupa cum vedeti la avatarul meu, si eu sint un admirator, insa fara impulsul de a scrie, al genului S. F.
|
||||
|
||||
![]()
Din cate stiu eu, nu exista vreo interdictie in a scrie carti SF.
Spor la munca ! Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Cum să fie în regulă? Cum să amesteci realul cu fantasticul, adevărul cu minciuna?
Bluester, ai vrut să spui spor la ascultarea de sărsăilă. Subiectul filmului Stăpânul Inelelor e ancorat în gnosticism. Last edited by simpllu; 31.03.2018 at 22:51:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine nu scrie nimic. Fii Simpllu. |
|
|||
|
|||
![]()
Cine i-a spus să nu scrie?
Last edited by simpllu; 01.04.2018 at 00:55:14. |
|
|||
|
|||
![]()
O groaza de povestiri bisericesti, anume hagiografice, au fost dovedite daca nu ca fantezii retorice, cel putin ca si copy-paste (vezi ce scie parintele Pruteanu despre hagiografie).
E o imbicsire (desi dupa unii, o imbisericire) sa spui ca orice fantezie literara este "de la sarsaila". Ion Creanga a scris povesti in care apar draci. Deci? :)) Ah, cind unii fantazeaza sexual sau violent, asta e altceva: nu normal, nu spiritual, dar nici demonic: e patologic, pur si simplu. Insa o opera in care totul, inclusiv exemplele rele, dobindesc un anume tilc, o anume structura amesajului, este cu totul altceva. Ar trebui sa ascultam doar psalmi si sa citim doar carti bisericesti? Plictisitor ar fi. Nu ar fi viata, asa ceva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Să înțeleg că pentru tine dracii sunt din lumea fantastică? Last edited by simpllu; 01.04.2018 at 02:23:43. |
|
|||
|
|||
![]()
E doar una din multele aiureli pe care le sustine parintele Pruteanu. Oricum, dadea un singur exemplu, nu o multime de povestiri.
|
|
|||
|
|||
![]()
............
Last edited by simpllu; 04.04.2018 at 01:06:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Suntem maimute? sau avem ratiune? Repet, sunt carti SF, nicidecum enciclopedii. Last edited by bluester; 01.04.2018 at 09:08:28. |
|