![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua...am visat aseara ca ma strangea cineva de gat si nu mai puteam respira, simteam ca ma innec, incepeau sa imi curga lacrimile si strigam "mama, mama".Visul parea asa de real incat chiar am crezut ca o sa mor in acel moment dar m-am trezit si m-am uitat in camera si mi-am revenit cand am vazut ca nu se intampla nimic rau. Dar parca totusi visul era prea real.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Din profetia Profetului de Carton citire.
|
||||
|
||||
![]()
Si pe vecina mea o strangea ceva de gat in vis! Ulterior s-a dovedit ca are nu stiu ce cu tiroida!
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara, as dori o parere din partea voastra.
M-a sunat mama in seara asta si mi-a zis ca unchiul meu m-a visat ca am ajuns acasa cu masina murdara, imbracata in negru si cu un hârleț (scula de la tara cu care se face gropi in pamant) in masina. Oare ce ar putea insemna ? Multumesc |
|
|||
|
|||
![]()
se pare ca barbatii, mai ales cei intre 30 si 40 de ani, au uneori vise premonitorii sau deconspirative, s-a prins ca esti mafioata si o sa ai parte de ceva actiune zilele urmatoare.
![]()
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand dormim se intampla urmatoarele lucruri extraordinare:
1. Dumnezeu ne arata viitorul ( de aici si senzatia de deja-vu si visele premonitorii) si in acelasi timp facem salturi si in trecut; 2. Ingerii si Dumnezeu ne spun informatii corecte atat stiintifice cat si religioase -de exemplu cum a creat Dumnezeu Universul, clasificarea demonilor, anatomie umana, cosmologie, optica, etc. ( ce vedeti la TV sunt multe din ele minciuni, aberatii, info incomplete, etc.); 3. Ingerii buni ne iau in trupul lor si ne plimba prin Rai, prin Univers ( si in acelasi timp ne spun info importante pe care le-am exemplificat la punctul 2) Motivele pentru care visele sunt ciudate, fara sens etc sunt urmatoarele: 1. De cele mai multe ori cei rai ne rastalmacesc visele ca nu cumva sa vedem viitorul si sa revedem trecutul si sa stim ca avem aceste abilitati. Le mai scapa totusi cateva elemente de viitor si/sau trecut. Daca sunteti atenti la vise o sa vedeti elemente de viitor/trecut. Alt motiv pentru care cei rai ne rastalmacesc visele este ca nu cumva sa auzim informatiile spuse noua de Ingerii Buni si de Dumnezeu, corectii chiar la informatiile pe care le invatam pe Pamant, etc. - asta e catastrofal pentru demoni; 2. Timpul si modul in care il percepem: Timpul l-am clasificat in 2 categorii: a)timp rapid b) timp lent. Timpul lent e cel care il percep oamenii in fiecare zi si timpul rapid -daca ati auzit oameni ce au vazut in vise cum viata lor se derula in fata ochilor intr-o fractiune de secunda, sau ceea ce a spus un parinte crestin ortodox despre Ingerul Pazitor " Ingerul pazitor ia viata omului intr-o fractiune de secunda si zice bine/rau la ce a facut in acea viata - acesta e timpul rapid. Timpul rapid e cel corect.Cand dormim si visam percepem timpul corect(de aici Rapid Eye movement- acea miscare rapida a ochilor cand visam ). Din cauza discrepantei timp lent - timp rapid viitorul il vedem astfel: a) "suprapuneri" - de exemplu cuvintele spuse intr-un episod din viitor cu imaginea dintr-un alt episod din viitor - vazut ca un vis compact; b) fragmente de viitor alaturate (episoade de viitor diferite) vazute ca un singur vis compact. c) a +b Last edited by MonicaC; 15.04.2018 at 21:39:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
I.1.Deci dumnezeu ne arată viitorul,iti mai face si ceva salturi in trecut,si deja vu cat cuprinde,asa cand dormim.. 2.Acum mai vin si ingerii pe langa dumnezeu si iti predau in timp ce dormi fizica cuantica si herbologie...da pe tv nu se baga baietii ca doar acolo opereaza numa evilu. 3.Uite o chestie interesanta aici,deci doarme omu asa liniștit si vine ingeru si il ia in trupul lui,deci vad ca noi ii posedam pe ei nu invers. II.1.Zici ca visele sunt ciudate ca, cei rai,deci acestia operează de acum in grup,vin si interferează cu dă gud gais si ne fac confuzi...mamă da lupte grele se dau. 2.Aici il superi pe prietenul einstein cu timpu,da lasa ca ii trece lui. III.1-2.Făină ideea,da nu mai bine iei niste LSD,sau cumperi un bilet de avion până prin amazon. 3........Am sa incerc la un gratar in natura dupa vreo 10 beri. 4-5.Da mă demoni peste tot,si ce au zis?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
ce parere aveti despre tarot | tarot | Generalitati | 10 | 11.10.2010 11:32:43 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Ce parere aveti despre margarina? | emiliabirgau | Generalitati | 33 | 03.09.2009 20:16:48 |
|