Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2018, 20:56:56
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stoicadorina Vezi mesajul
M-a deranjat oarecum cuvântul "execrabilă". (putea fi spus acelasi lucru un pic mai pe ocolite).
E drept că nu pică bine, dar cum ai zis că vrei părerea noastră; mie nu mi se pare o poezie care să-ți rămână în memorie, mai degrabă e o poezie în medie, de sertar poate ai scris altele chiar mai bune.

Oricine cochetează cu arta are dreptul să facă încercări, schițe, crochiuri, că alții preiau lucrarea și încearcă să o transforme într-o capodoperă fără ca autorul să pretindă că e o capodoperă, nu e vina autorului.

Probabil de la cei care au taghetat-o prima dată ca fiind a lui A.B. au preluat-o și ceilalți așa pe metoda bulgărelui de zăpadă care se rostogolește, dar e și vina editorilor pentru că nu verifică sursele.
Dacă sursa nu e sigură, nu trebuie publicată sub numele căruia îi e atribuită, simplu.

Iar autorul care dovedește că e sursa textului trebuie respectat în privința a ce decide asupra operei, nu trebuie să se roage special de cei care au greșit să remedieze.

Last edited by Iorest; 17.07.2018 at 14:31:14.
Reply With Quote
Vechi 07.06.2018, 22:32:47
stoicadorina's Avatar
stoicadorina stoicadorina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2013
Religia: Ortodox
Implicit

"Hmm mișto, doar că descrierea e dintr-un blog pe care nu l-am văzut să-l facă public pe forum, dacă era preluată doar zicala cu „mă lupt să fiu om”, avea logică să apară aici pe forum, deci e destul de căutată Diana, văd că se știe și de pe facebook că frecventează medii duhovnicești, are ceva audiență.
E cam un act de indiscreție să preiei lucruri despre un om în medii în care nu le-a exprimat și în lipsa acordului său."

Respect părerea oricui dacă este exprimată politicos. Cât despre citatul de pe blogul domnisoarei e de pe spațiul public, deci nu am comis nimic gresit. Facem postări pe bloguri ca să fim cititi.
Va multumesc pentru toate comentariile. Voi urmări discuția chiar dacă nu voi mai interveni. Doamne ajută.
Reply With Quote
Vechi 07.06.2018, 22:47:44
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

cred ca draga noastra colega Bucuriepedrum a fost influentata de postarea mea. s-a simtit datoare sa-l apere pe arsenie boca de spusele mele si, pentru ca este o persoana cumsecade si plina de tact, nu a vrut sa ma atace direct, asa ca a atacat neutru, poezia. nu s-a gandit nicio clipa la ce va isca, mai bine imi trantea mie vreo doua, ca io nu ma suparam.

:))
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote
Răspunde