![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de ex, preotul stie daca esti punctual sau nu, de cuvint sau nu:cool: |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Preotul da recomandari privind punctualitatea? Cred ca ultimul angajator este mai in masura. Ca sa fiu mai concret: faptul ca ti se cer referinte religioase (iar angajarea este influentata de ele) pentru a te angaja intr-o institutie care nu este eclesiala, constituie o incalcare a Constitutiei! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Conteaza cum iese spanul la strung daca sunt ortodox sau de alta religie? Sau prietenul meu catolic, care are peste 200 de angajati, sa-i trimita maine angajatii sa vina cu referinte de la preot, iar care nu-s catolici, sa-i dea afara? Chiar daca 99% sunt ortodocsi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai departe vezi tu... Oricum, dragoste cu de-a sila nu se poate. Faptul ca o referinta i-ar aduce pe tineri la biserica (aproape cu arcanul) nu ii face sa si inteleaga ceva din asta. Ar fi un act mecanic, inutil aproape... |
|
|||
|
|||
![]()
Daca as avea o firma, as prefera sa angajez ortodocsi, pentru ca as sti sa lucrez cu ei. Poate ca as avea si multe deziluzii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca pentru tine sunt atat de importante, iti recomand sa citesti Max Weber - "Etica protestanta si spiritul capitalismului". ;) |
|
|||
|
|||
![]()
Ce gandesc eu despre un orodox practicant: om cu frica de Dumnezeu! Si atunci: nu ma minte, nu ma fura, nu trage chiulul. Normal ca ma intereseaza si pregatirea lui profesionala. Dar intre ceea ce gandesc eu si realitate este oarece diferenta. D-aia ziceam ceva de dezamagire.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recomandare duhovnic Drumul taberei (Bucuresti) si alte intrebari | Petre. | Intrebari utilizatori | 1 | 04.04.2012 18:24:21 |
O recomandare | cred_cu_adevarat | Generalitati | 3 | 27.11.2011 19:01:43 |
întrebare + recomandare | VladCat | Generalitati | 5 | 20.07.2011 10:48:19 |
Recomandare | miahid | Despre Biserica Ortodoxa in general | 63 | 16.01.2011 00:36:21 |
recomandare | emilliann | Generalitati | 6 | 27.01.2009 01:08:17 |
|