![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Preasfințitul Părinte Ilarion Făgărășanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, a oficiat duminică o slujbă de pomenire pentru Părintele Arsenie Boca, cu prilejul împlinirii a 108 ani de la naștere.
Slujba parastasului a fost oficiată la Mănăstirea „Brâncoveanu” de la Sâmbăta de Sus după Sfânta Liturghie, informează Mitropolia Ardealului. Episcopul Ilarion i-a îndemnat pe cei prezenți în cuvântul rostit să urmeze învățăturilor Părintelui Arsenie Boca care a propovăduit Evanghelia Mântuitorului Hristos. „Mântuitorul a adus legea iubirii pe care părintele nostru drag Arsenie a transmis-o mai departe tuturor celor care l-au ascultat: călugărilor de la Mănăstirea Sâmbăta și celor de la Prislop, precum și celor care mergeau la Drăgănescu să-i asculte cuvântul”, a spus Părintele Episcop. În continuare, Părintele Arhimandrit Daniel Breabăn a citit Apelul Adunării Naționale Bisericești pentru participarea la referendum în 6-7 octombrie 2018 „Să spunem DA familiei binecuvântate de Dumnezeu!”. Părintele Episcop Ilarion Făgărășanul rostit celor prezenți Pastorala Mitropolitului Laurențiu: „Să ne pregătim, cu post și rugăciune, sub ocrotirea Maicii Preacurate, pentru apărarea Familiei, celula de bază a societății!”.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|