![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[9]Inima este nespus de înșelătoare și deznădăjduit de rea. Cine poate s-o cunoască? Inima noastră - egoism. La ce ne cheamă Isus? Sa renunțăm la noi ( egoism), la viața noastră(egoism), la cariera noastră(egoism), la familia noastră(egoism), să iubim necondiționat pe toți la fel, fara diferențe... si sa suferim. Iubirea este suferința. *Ego-ul nostru nu vrea suferința, vrea rai, plăcere, vrem să fim salvați si mantuiti pentru că ne iubim atât de mult pe noi (egoism). Biblia. Luca 14:26 "Dacă vine cineva la Mine și nu urăște pe tatăl său și pe mamă și pe femeie și pe copii și pe frați și pe surori, chiar și sufletul său însuși, nu poate să fie ucenicul Meu." Am fost creați din țărână si in țărână ne întoarcem,* dar egoismul nostru ne spune că suntem după chipul lui Dumnezeu, ca meritam mai mult. Suntem orbi si morți spiritul dar egoismul nostru ne spune că in religia noastră se află adevărul. *Ah ego-ul asta, cât de minunat e, cât de mult poate să ne mintă... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
QUOTE=stefan florin;663821]si cu iubirea cum ramane?[/quote]
Nu a zis nimeni ca e usor. Sa mergi pe calea aia stramta e super greu. Nu am fost chemaÈi la trai îmbelÈugat si plăcere, mai degrabă supravieÈuire Èi sacrificiu. Intr o lume ce pune preÈ numai pe materie si bani, vanitate Èi mândrie, să oferi iubire e un lux. Stii cum e cu mărgăritarele si porcii, pentru porci iubirea trece prin stomac, să consumi toate resursele acestui pamant doar pentru că nu poÈi tine burta în frâu, să calci totul în picioare doar pentru un ban în plus, aici a ajuns umanitatea. Banul ! Eterna problemă. În cine să te increzi, în Dumnezeu sau în bani. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca am fost trecut pe la toate denominatiunile posibile. Unde aici citit tu ca am zis eu ca nu apreciez viața?* Eu am vorbit de firea omului ce formează societatea. Nu stiu daca știi dar nr polenizatorilor a scazut cu 20% in ultimii 2 ani datorită pesticidelor din agricultură. Asta oferim noi ca societate ecosistemului si vieții pe acest pământ.
*Sa stii ca daca gandesc rațional și afirmațiile mele nu sunt înțelese sau nu se potrivesc cu ideologia ta asta nu înseamnă că merit sa fiu catalogat be baza unei judecăți simpliste. |
|