![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ACOLO AU SI PREOT CARE DESFASOARA PROGRAM RELIGIOS ,MASLURI SFINTE LITURGHII.NU TRE SA AJ IN MANASTIRE CA ACESTE MANASTIRI AU ALTE SCOPURI ,DAR E IMP. SA AJ. INTR-UN CENTRU INFIINTAT ANUME PT EI.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceva ma face sa cred ca persoana respectiva, isi doreste pur si simplu sa intre intr-o manastire ca atitia care au mai scris pe forum. Nici aceia si nici ea nu cred ca vor altceva decat sa-si daruiasca viata lui Dumnezeu. Celelalte le-am inventat noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc tuturor pentru gaduri, presupuneri, sfaturi.
:) Nu va voi vorbi despre credinta mea. Dar va voi vb. despre bunica. Fiind o femeie foarte saraca mergea adesea pe muntele Buluc (la noi la slanic) dupa urzici. Odata s-a intalnit cu ursul:) Statea in spatele ei si se juca cu sacosa de urzici privind spre ea. SI-a facut o cruce mare si a plecat:D Tot satul o cunoaste pe bunica Zamfira. Duhovnicul familiei ne-a spus ca bunica tine cu lacrimile si credinta ei toata familia.:rolleyes: |
|
||||
|
||||
![]()
Exemplul acesta ne descopera cat de actual este patericul. Bunica ta alynna este o dovada de maturitate duhovniceasca.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Caruia ii va misca Maica Domnului inima, de acolo vei primi un raspuns! Doamne ajuta! Si sa ne zici si noua ce ai mai facut! |
|
|||
|
|||
![]()
Dar de ce vrei la manastire? ce vrei sa faci?
|
|