![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
O întrebare.... Ai vrut sau ai simțit vreodată chemare către preoție?.... As vrea un da sau nu:) Și o lămurire... Crezi ca mie nu îmi este sau nu mi-a fost frică? Mai ales după eșecurile din trecut. Crezi ca nu îmi conștientizez starea de păcătoșenie, dar cumva, de asta nu mai prea pot acuza sau judeca pe altcineva, cu atât mai puțin un preot... L-am pălmuit și m-am lepădat de atâtea ori de Hristos, cine sunt eu sa acuz pe altcineva? Totuși toți meritam o șansa, indiferent de ce am făcut. Asta e, se întâmplă ca poate tocmai cel pe care îl vezi acuma păcătuind, va fi cel care peste câțiva ani îți va dezlega păcatele.... Toți, sau majoritatea avem episoade de cădere, inclusiv apostolii și sfinții au avut, pana și Cristos a cerut sa i se treacă acel pahar /încercare... Pe cruce fiind l-a întrebat pe Tată, pentru ce L-a părăsit... Eu cred în Vestea Cea Bună a Imperiului Iubirii... Referitor la canoane.... Ele tind spre un ideal maximizat... Însă sunt cel mult îndrumător,nu un aspect definitoriu... Este o greșeală sa faci din această zonă a Spiritului, o instanță lumească, cu legi umane ce tind sa judece Spiritul... O cale de mijloc se cere, cu discernământ, rațiune și toate în spiritul iubirii divine.... Aceasta e singura cale Adevărată...