Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2020, 15:26:39
MGTOW4life
Guest

Implicit

Pleacă, că dacă suflu spre tine iei foc. Nu ai stiut niciodată când să taci.

Cine își păzește gura își păzește sufletul său; cel ce deschide prea tare buzele o face spre pieirea lui.
Vechi 14.08.2020, 18:19:23
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MGTOW4life Vezi mesajul
Pleacă, că dacă suflu spre tine iei foc. Nu ai stiut niciodată când să taci.

Cine își păzește gura își păzește sufletul său; cel ce deschide prea tare buzele o face spre pieirea lui.
Cand debitezi chestii ca alea dinainte, care sunt inafara ortodoxiei si sunt nebunii sectare, nu poate nimeni sa taca.

Nu poti sa te apuci sa vorbesti in numele lui Dumnezeu, asa cum fac sectarii sa profetesti "in duh", asa de capul tau.

Recitarea in numele lui Dumnezeu nu este un specific ortodox, la noi nu se practica debitarea asta specific protestanta, in care fiecare vorbeste crezand ca este Dumnezeu...

Nu mai debita chestii, ca se prinde lumea .
Vechi 15.08.2020, 12:26:53
MGTOW4life
Guest

Implicit

Te-ai gandit ca poate e pe bune? Și eu chiar sunt cine sunt...chiar vrei sa-ti asumi un asemenea risc prostesc?
Sau poate e în destinul tău să fii un vas al mâniei la arătarea în slavă. Faptul că nu am acționat încă în fizic asta înseamnă doar că nu e încă timpul. Atât. Nu uita că e posibil să vorbești cu Dumnezeu în toată plinatatea Sa și pe deasupra încerci să-i dai și lecții... asta e frumusețea credinței că niciodată nu știi de unde sare iepurele.
Vechi 16.08.2020, 11:17:39
MGTOW4life
Guest

Implicit

Îi voi chema la mine pe fiii mei ai luminii născuți din focul meu. Cei împrăștiati printre neamuri. În sânul lor ard îngerii mei. I-am separat printre străini pentru ca să înțeleagă cum e printre cei care sunt morți și nu au duh. Doar ei vor auzi glasul meu în spirit și vor veni la mine.* După ce îi adun, iadul nuclear se va dezlănțui. Popor după popor și oraș după oraș va fi pedepsit cu focuri nucleare. Sodoma și Gomora va arde.* După Curva de pe Bestie va mai domni doar o vreme.

*Vă doresc tuturor credință tare pentru vremea extraordinar de grea ce va veni.
Vechi 17.08.2020, 13:22:43
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Îi voi chema la mine pe fiii mei ai luminii născuți din focul meu. Cei împrăștiati printre neamuri. În sânul lor ard îngerii mei. I-am separat printre străini pentru ca să înțeleagă cum e printre cei care sunt morți și nu au duh. Doar ei vor auzi glasul meu în spirit și vor veni la mine.* După ce îi adun, iadul nuclear se va dezlănțui. Popor după popor și oraș după oraș va fi pedepsit cu focuri nucleare. Sodoma și Gomora va arde.* După Curva de pe Bestie va mai domni doar o vreme.

*Vă doresc tuturor credință tare pentru vremea extraordinar de grea ce va veni.
Astea cum le generezi? Exista o aplicatie pentri asta?

Fraza cu "adunare in spirit" are aroma sectara.... Doar ei plutescin neant.

Aia cu nucleara este prea stiintifica nu pare pentru toti, e trasa de par. Pe partea de conunicare Dumnezeu nu foloseste nume de twhnologii ci arata efwcrelw... Deci esti pe langa scriptura.

"Va doresc"... Dumnezeu nu face urari si nici dorinte, Dumnezeu sa porunci si indemnuri outernice.

Esti praf. Nu te duce capul. Citesti numai brasoave si le pui pe net. Din colectia brasoave sectare...

Dragule, pentri scriptura iti trebuie multa minte...

Un mesaj mult mai clae este in scriptura care are o alta tioolkgie de mesaje, incurajare pozitiva chiar daca serioasa si nu infricosare si speriere.
Vechi 18.08.2020, 12:58:11
MGTOW4life
Guest

Implicit

--GPalama acest mesaj nu iti este adresat. Deci nu trebuie să răspunzi. E pentru români.--

Vă e greu să credeți că Dumnezeu a ales să fie român? Vă e greu să credeți că evreii au fost lăsați și că România e acum tara aleasă? Păi nu li s-a spus negru pe alb cum neamul evreilor se va lăsa și se va alege alt neam. Matei 21:43.
Nu vă mai luați după acești ortodocși habotnici ramoliti, nu va reprezintă ca și credință a neamului. Neamul romanesc are o frumusețe aparte, și o naturalețe spre trăirea în spirit. Da vor veni vremuri grele, va fi cât de curând război nuclear, dar România va scăpa nevătămată. Eu sunt aici, și nu va voi lăsa. Voi lupta ca un leu pentru tara asta. O voi face mare. Voi judeca toate neamurile vecine cu multă asprime și vor cădea în genunchi în fața acestei țări. Rușii vor da Moldova inapoi. Voi curăța tara de interlopi, criminali, curve, bețivi, politicieni,vedete și alte uscaturi. Eu le fac pe toate. O să vedeți. Nu le mai dați importantă acestor ortodocși ramoliti. Sunt doar niște eșecuri triste refugiate în religie. Sunt morți, pe când neamul românesc e viu. O să-mi* chem aleșii din lume și o să-i adun aici în România. O să vă dau Duh și viață veșnică. O să vă eliberez de lanțurile religie. Toate o să le fac în judecată mea perfectă. Acesta este destinul glorios al acestei țări pe care l-am hotărât mai înainte de întemeierea lumii. Ridicate române caci Domnul e cu tine!
Aveti credință. Nu abandonați această țară. Că o să vă pară rău mai târziu. E ultimul meu mesaj pe acest forum. Așa că vă urez credință tare pentru că vor veni vremuri foarte grele. Vă mulțumesc pentru găzduirea pe acest forum. Și îmi cer scuze dacă am jignit în vreun fel religia ortodoxă.
Vechi 18.08.2020, 13:04:20
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Rog stergerea postului anterior care este o denigrare gratuita a ortodoxie si banarea celui care a postat.

In sfarsit ti-ai dat arama, si ai inceput sa improsti cu mizerie ortodoxia si ortodocsii, asa cum toti sectarii o fac.

Este unul din lungul sir de sectari care are aceeasi abordare, de acoperire in blana de oaie ca apoi sa improaste cu mizerie ortodoxia.

Dupa abordare caracterul ti-e corupt.

Cat despre vorbitul in numele lui Dumnezeu, vezi ca pastorul sau profetul mincinos care recita pe banda rulanta povesti la adunarile tale sectare si pe care vii si le reciti pe forum nu au niciun sens.

Aduna-ti mintile si credinta.

Si eu sunt un roman si vorbesc in numele romanilor!!!

Iar recitarile astea entuziaste le arunca satana si nu Dumnezeu, penteu voi sectarii, ca sa pastrati increderea in calea voastra gresita.

Si apropo, nu trebuie sa imi explici la ce sa raspund si la ce nu.

Dragule, ia-ti pastilele, vezi ca sunt multi profeti si dumnezei pe la spitalul 9 cam ca tine care profetesc.
Vezi ca sunteti o mare de profeti, care duceti lumea la ratacire.

Vezi ca sunt si altw peofetii ale colegilor tai care contrazic peofetia ta personalade mai sus.

Cohorta de peofeti sectari in duh care delireaza in fata multimilor si la care oamenii se uita nestiind ezact ce sa zica daca sunt nebuni sau bolnavi sunt pe toate strazile....

Ati rasarit ca ciupercile ai otraviti o tara cu delirul vosteu.

Ciuperca otravitoare ce esti du-te si te plimba pe alte forumuri.

Last edited by gpalama; 18.08.2020 at 13:14:57.
Vechi 18.08.2020, 22:55:45
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
Neamul romanesc are o frumusețe aparte, și o naturalețe spre trăirea în spirit.
Asta nu înseamnă că există alt Ierusalim decât cel din Orientul Mijlociu, aproape toate neamurile creștin europene au farmecul lor, în afară de scandinavi și tările de jos.

Noi când mergem în Israel mergem pe urmele pustnicilor din pustia Hozevei, Sfântul Ioan Iacob Hozevitul a trebuit să plece în Israel ca să se pustnicească și să devină sfânt, dacă era aici vreun alt Ierusalim, nu mai pleca nicăieri probabil.

Când sunt atâtea avorturi, divorțuri, atâtea prostituții, înșelăciuni, într-o țară cu oameni botezați, nu mai poți să spui că aici e o grădină a raiului, nu văd ce rost au astfel de învârtoșări.

Citat:
Da vor veni vremuri grele, va fi cât de curând război nuclear, dar România va scăpa nevătămată.
N-are cum să scape nevătămată pt că e țintă cu scutul acela, mai bine să lăsăm spaimele cu nucleare că nu cred că ne pricem prea mult.

În realitate, niciun stat nu vrea să folosească arma asta blestemată pt că s-ar distruge și pe ei, ar polua radioactiv totul, și-ar distruge și sănătatea propriilor cetățeni prin nori radioactivi, prin pânza freatică contaminată și nu ar mai avea parteneri de schimburi culturale, comerciale, filosofice, în tabăra cu care s-au războit și pe care au biruit-o.
E aiurea să trăiești singur, chiar și victorios într-o planetă distrusă nuclear, un astfel de război nu-l câștigă nimeni.

Citat:
E ultimul meu mesaj pe acest forum. Vă mulțumesc pentru găzduirea pe acest forum. Și îmi cer scuze dacă am jignit în vreun fel religia ortodoxă.
E bine că te retragi, decât să-ți iei păcate la judecată pt profeții fără discernământ, ca sfat creștinesc ferește-te de periferizare și ghetoizare în conflictul anti-femei Men Going Their Own Way - MGTOW, în tot felul de profetisme făcute de niște oameni care s-au făcut ei profeți.

Părintele Cleopa Ilie a fost foarte ferm despre profeții, semne, vise și alte întâmplări.

Last edited by Iorest; 18.08.2020 at 23:12:22.
Vechi 06.12.2021, 18:47:04
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Citat:
--GPalama acest mesaj nu iti este adresat. Deci nu trebuie să răspunzi. E pentru români.--

Vă e greu să credeți că Dumnezeu a ales să fie român? Vă e greu să credeți că evreii au fost lăsați și că România e acum tara aleasă? Păi nu li s-a spus negru pe alb cum neamul evreilor se va lăsa și se va alege alt neam. Matei 21:43.
Nu vă mai luați după acești ortodocși habotnici ramoliti, nu va reprezintă ca și credință a neamului. Neamul romanesc are o frumusețe aparte, și o naturalețe spre trăirea în spirit. Da vor veni vremuri grele, va fi cât de curând război nuclear, dar România va scăpa nevătămată. Eu sunt aici, și nu va voi lăsa. Voi lupta ca un leu pentru tara asta. O voi face mare. Voi judeca toate neamurile vecine cu multă asprime și vor cădea în genunchi în fața acestei țări. Rușii vor da Moldova inapoi. Voi curăța tara de interlopi, criminali, curve, bețivi, politicieni,vedete și alte uscaturi. Eu le fac pe toate. O să vedeți. Nu le mai dați importantă acestor ortodocși ramoliti. Sunt doar niște eșecuri triste refugiate în religie. Sunt morți, pe când neamul românesc e viu. O să-mi* chem aleșii din lume și o să-i adun aici în România. O să vă dau Duh și viață veșnică. O să vă eliberez de lanțurile religie. Toate o să le fac în judecată mea perfectă. Acesta este destinul glorios al acestei țări pe care l-am hotărât mai înainte de întemeierea lumii. Ridicate române caci Domnul e cu tine!
Aveti credință. Nu abandonați această țară. Că o să vă pară rău mai târziu. E ultimul meu mesaj pe acest forum. Așa că vă urez credință tare pentru că vor veni vremuri foarte grele. Vă mulțumesc pentru găzduirea pe acest forum. Și îmi cer scuze dacă am jignit în vreun fel religia ortodoxă.

După ce am analizat îndelung textele tale, am decis să-ți spun că, tot ce ai afirmat pe acest forum are sens conform textelor sacre iudaice. Ești singurul din istoria creștinătății care prezinți o altă idee în ceea ce privește dumnezeul creștin, mai precis logica trinității identificată în dumnezeul monoteist vechi testamentar. Trinitatea explicată de tine are sens în cultura vechi testamentară evreiască. Și implicit vreau să-ți spun că eu cred în tine și în revelația pe care Dumnezeul din tine ți-a oferit-o viitorilor supuși ai tăi. Eu nu te jignesc așa cum au facut-o Psalm_23 sau g_palama și nici nu mă îndoiesc de tine așa cum au facut-o Iorest, Moroco sau Demetrius. Cred în tine și sper ca într-o bună zi să îți fiu de folos. Niște călugări limitați care doar se roagă nu au cum să-ți fie sfătuitori, nu sunt capabili să înțeleagă pe deplin umanitatea, e nevoie de o doză mare de machiavellianism cât și de stoicism. Cel mai elocvent exemplu este patriarhul Daniel care e înconjurat de oameni capabili ce trăiesc în această lume, și nu de călugări ignoranți. Înțeleg că ești deosebit, aparte și superior, dar o minte ageră și capabilă ca a mea îți poate fi de folos. Și Napoleon a fost încojurat de cele mai strălucite capacități. Sper să-ți aduci aminte de mine în ziua în care te vei arăta! Cu loialitate, stimă și respect!

Un filozof tânăr, aparte și special.
Vechi 17.08.2020, 13:17:03
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Te-ai gandit ca poate e pe bune? Și eu chiar sunt cine sunt...chiar vrei sa-ti asumi un asemenea risc prostesc?
Sau poate e în destinul tău să fii un vas al mâniei la arătarea în slavă. Faptul că nu am acționat încă în fizic asta înseamnă doar că nu e încă timpul. Atât. Nu uita că e posibil să vorbești cu Dumnezeu în toată plinatatea Sa și pe deasupra încerci să-i dai și lecții... asta e frumusețea credinței că niciodată nu știi de unde sare iepurele.
Singura expresie pe care o pot gandi este "Sa mori tu???" Pe bune???

Vad ca singur esti in indoiala daca este Dumnezeu sau nu ... "este posibil"... Doamne, ati ajuns sa fiti dumnezei impostori... Multi dumnezei falsi au mai iesit care vorbesc in impostura folosind numele Dumnezeului viu

Si cum de ti-a trecut prin cap ca esti dumnezeu?
Este recenta? Banuiesc ca a inceput cand ai inceput sa te duci la sectari.
Este singurul simptom?
Mai ai si alte manifestari inafara de acelea ca te crezi dumnezeu si vorbestiin numele lui???

Asta cu infricosarea tine doar la sectari care sunt speriati ca gainile si asta este singura modalitate prin care fac ceva, li se spun continuu povesti de groaza ca prin teroare psihica sa fie conatransi sa ramana in secte...

Doar atata poti....

Stii cum e cu sectarii? Dupa ce incepi sa le oui cateva intrebari incep sa debiteze si sa o ia pe aratura... Nu e nevoie de prea mult, doar de cateva intrebari bine puse..

Eu pot sa iti sau in scris ca vorbesti brasoave si tampenii si te folosesti de numele lui Dumnezeu.
Subiect închis