Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2020, 19:36:34
Dalian's Avatar
Dalian Dalian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2012
Locație: Cernica
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bihoreanul.pacatos Vezi mesajul
Adică ați crezut că am scris povești=lucruri neadevărate=invenții sau că aș fi scris la bășcălie ?
Vă promit solemn că luna viitoare, pe la jumătatea lunii iulie mă duc la bancă, iau extrasul de cont și îl pun aici public ca să se vadă toate sumele pe care le-am transferat în ultima săptămână din aprilie cât și în prima săptămână din mai către acea persoană.
Maine e jumatatea lunii august.
Eu inca mai astept.
Am multa rabdare.
Reply With Quote
Vechi 14.08.2020, 22:24:03
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Maine e jumatatea lunii august.
Eu inca mai astept.
Am multa rabdare.
Dați-i pace, nu-l mai provocați, e posibil ca omul să aibă dreptate, am mai auzit că și Oana Zăvoranu și alții au fost induși în eroare să facă plăți pt ”servicii magice” și nu puțini bani.

Extrasele de cont au date personale, nu cred că se pot publica așa, cel puțin nu pe forum, plus că dacă le publică și are dreptate ce se mai poate rezolva, nici autoritățile nu cred că i-ar putea recupera ușor banii pt că trebuie cooperare între țări, e greu, o dată făcută o greșeală să dai bani în stânga și drepta.
Aici e doar un site conversațional.
Vechi 08.10.2020, 22:19:17
anne77 anne77 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.07.2017
Religia: Ortodox
Implicit

Refuz sa cred ca exista asemenea oameni... Stiam ca apeleaza lumea la astfel de servicii, dar nu-mi imaginam ca cineva plateste mai mult de cateva sute de lei pentru asa ceva (si asta mi se parea oricum exagerat).